LiveBiz
Un câine a fost găsit pe străzi cu corpul acoperit de tumori: Cum a ajuns să arate după 8 şedinţe de chimioterapie?

Un câine a fost găsit pe străzi cu corpul acoperit de tumori: Cum a ajuns să arate după 8 şedinţe de chimioterapie?

LiveBiz » Animale » Un câine a fost găsit pe străzi cu corpul acoperit de tumori: Cum a ajuns să arate după 8 şedinţe de chimioterapie?

Din păcate, există atât de mulţi câini bolnavi şi răniţi pe străzi care sunt ignoraţi zilnic. Cu atât de multe cazuri, care mai de care mai grave, poate fi dificil de identificat cine are cel mai mult nevoie de ajutor. Dar, din fericire, acest patruped a atras atenţia unui trecător care a înţeles imediat că nu îl poate trata cu indiferenţă.

Bărbatului nu-i venea să creadă că bietul patruped fusese ignorat în această stare atât de mult timp. Era înfometat şi avea corpul acoperit de tumori canceroase.

Câinele a fost transportat de urgenţă la activista pentru drepturile animalelor, Dalia Gamez, care i-a pus numele Boby. Boby a fost apoi transferat la un spital de animale unde i s-a prescris chimioterapie.

În primele două luni, Boby a trecut prin opt şedinţe de chimioterapie. Pentru că era atât de slab şi subnutrit, medicii nu erau atât de siguri că va supravieţui.

Nu numai că reuşit să învingă boala, dar Boby şi-a revenit rapid, transformându-se într-un câine cu o blăniţă nouă şi strălucitoare!

Boby putea fi în sfârşit câinele loial sau prietenul energic şi iubitor al oricui dorea să îl adopte.

Datorită poveştii sale impresionante, nu a durat mult până să-şi găsească un cămin permanent! Pentru cei care îl salvaseră a fost un moment dificil să-l vadă pe Boby plecând, dar au putut să se consoleze cu faptul că de acum înainte va putea avea viaţa normală a oricărui câine care este iubit şi respectat.

O recuperare şi transformare cum rar ne-a fost dat să vedem! Sincere mulţumiri tuturor celor care au contribuit la salvarea şi însănătoşirea sa. Viitorul este luminos pentru Boby!

Ţi-a plăcut acest articol?