LiveBiz
Bătrânul moare de inimă rea la scurt timp după ce câinele său loial sfârşise din cauza unei boli

Bătrânul moare de inimă rea la scurt timp după ce câinele său loial sfârşise din cauza unei boli

LiveBiz » Animale » Bătrânul moare de inimă rea la scurt timp după ce câinele său loial sfârşise din cauza unei boli

Legătura care se poate crea între un om şi animalul său de companie poate fi atât de puternică, încât plecarea unuia dintre ei poate avea consecinţe cu adevărat tragice pentru celălalt. Când stăpânul şi prietenul cu patru picioare sunt inseparabili, pierderea bruscă poate fi fatală; cum a fost şi în cazul bătrânului Ken, un bărbat care locuia în oraşul Hemet, California, alături de câinele său de încredere Zack, în vârstă de 16 ani.

Imagine: Treehugger Animals / Twitter

De ani de zile Ken locuia alături de câinele său iubit, descurcându-se din greu cu foarte puţini bani alocaţi pentru hrană şi medicamente. Într-o zi, unul dintre vecini a bătut la uşa lui Ken, dar bătrânul nu a răspuns; vecinul Burt a deschis uşa şi instantaneu a fost copleşit de o scenă sfâşietoare: Ken plângea, ştiind că prietenul său cu patru picioare are nevoie de ajutor, dar nu avea bani pentru a plăti medicul veterinar; de aceea bătrânul îl îmbrăţişase strâns pe bietul Zack, vărsând lacrimi amare.

Burt nu s-a gândit de două ori şi a decis să publice emoţionanta poză pe Internet, căutând pe cineva care să-i ajute pe amândoi; Fundaţia At-Choo a răspuns imediat acestui strigăt de ajutor, dar nu s-a putut face nimic pentru bietul Zack: era prea bătrân şi prea bolnav pentru a mai putea fi tratat şi, în cele din urmă, bietul câine a murit.

Nu a mai durat mult până când şi bătrânul Ken să-şi dea ultima suflare din cauza unui atac de cord şi mulţi cred că a fost fie durerea cauzată de pierderea iubitului său câine, fie o turnură tragică a sorţii. Deşi nimeni nu cunoaşte cu certitudine adevăratul motiv, plecarea celor doi prieteni practic inseparabili de pe acest pământ a emoţionat cu adevărat pe toată lumea.

Ţi-a plăcut acest articol?