LiveBiz
Bărbatul oferă un teren şi o casă acelor persoane care îi vor găsi câinele

Bărbatul oferă un teren şi o casă acelor persoane care îi vor găsi câinele

LiveBiz » Animale » Bărbatul oferă un teren şi o casă acelor persoane care îi vor găsi câinele

Dragostea dintre o fiinţă umană şi câinele său este unul dintre cele mai frumoase sentimente care există. Capabile de iubire necondiţionată, animalele oferă loialitate şi afecţiune fără a cere nimic în schimb, iar în urma pierderii acestor prieteni, golul lăsat este adesea imposibil de umplut.

Inspirat de această dragoste şi de dispariţia scumpului său căţeluş, un bărbat care locuieşte în Arizona, Statele Unite, a decis să ofere tot ceea ce are pentru a-şi regăsi cel mai bun prieten.

Eddie Collins şi-a căutat căţeluşa pe nume „Jenny” în fiecare zi de când micuţa Chihuahua, în vârstă de 2 ani, a dispărut în luna aprilie. Din păcate, recompensa oferită în numerar nu a condus la nicio informaţie concretă.

„Am nevoie de ajutorul vostru”, a spus el. „Voi fi cel mai fericit om dacă mi-o veţi găsi.”

Vinerea trecută recompensa a fost crescută. Bărbatul ofertă o bucată de teren şi o locuinţă acelei persoane care va veni cu informaţii care să conducă la găsirea lui Jenny.

„Sunt dispus să ofer terenul, rulota, atelierul, totul în mod clar şi liber, fără întrebări. Vreau doar să o revăd pe Jenny”, a declarat el pentru KVOA-TV.

El speră că oferta sa, deloc de neglijat, să nu treacă neobservată, astfel încât să-şi poată revedea căţeluşa.

„În cazul meu, nu este vorba despre lucruri materiale, ci doar despre ea”, mărturiseşte Collins.

Distribuiţi acestă dovadă unică de dragoste cu prietenii şi familia!