LiveBiz
Mama striga după ajutor pentru căţelul ei rănit – apoi îşi pune toată încrederea în oamenii care apar

Mama striga după ajutor pentru căţelul ei rănit – apoi îşi pune toată încrederea în oamenii care apar

LiveBiz » Animale » Mama striga după ajutor pentru căţelul ei rănit – apoi îşi pune toată încrederea în oamenii care apar

Să vezi atâtea animale care suferă sau au probleme este imposibil să nu te impresioneze. Sunt atât de neajutorate şi nevinovate şi depind atât de mult de noi.

Animal Aid Unlimited este o organizaţie din India care se ocupă de salvarea animalelor aflate în dificultate. Misiunea lor este aceea de a trata toate vieţuitoarele cu compasiune şi iubire.

Nu cu mult timp în urmă, organizaţia a primit un apel tulburător despre un căţeluş rănit care se afla pe marginea drumului. Când au ajuns la locul cu pricina, nu mică le-a fost mirarea să descopere că mama puiului plângea din toată fiinţa ei după ajutor.

Căţeluşa stătea în gardă şi îşi privea cu inima zdrobită puiul grav rănit. Cu toate acestea, mama ştia că salvatorii erau acolo ca să o ajute, aşa că şi-a pus toată încrederea în ei.

Mama voia să îşi ajute puiul, dar ştia că nu poate face acest lucru de una singură.

Salvatorii au ridicat puiul de pe trotuar şi când micuţul a început să plângă, la fel a reacţionat şi mama.

Tatăl puiului era, de asemenea, îngrijorat şi a venit în grabă să vadă ce se întâmplă. Voluntarii Animal Aid Unlimited au transferat cu atenţie puiul în autovehiculul lor, pentru a-l duce de urgenţă la clinica veterinară.

Mama nu a încetat nicio clipă să încerce să comunice cu puiul ei, în timp ce salvatorii i-au ridicat uşor puiul pentru a-l aşeza în ambulanţă.

Din păcate, căţeluşul avea două răni foarte adânci în zona umerilor. Dacă nu ar fi primit îngrijiri de urgenţă, rănile îi puteau pune viaţa în pericol.

Puiul s-a dovedit a fi un pacient foarte curajos, dar avea nevoie de multă odihnă, mâncare şi dragoste. După ce a primit ajutorul de care avea nevoie, a vrut cu disperare să se deplaseze pe cont propriu, însă nu a reuşit. Cel puţin nu deocamdată.

„Nu eram siguri dacă leziunile nervilor erau permanente. Dar Toggle a fost mângâiat pe toată perioada vindecării sale şi, cu toate că ne ataşasem de caracterul său incredibil de drăgălaş, ştiam că cineva foarte important îl aştepta acasă”, au scris cei de la Animal Aid Unlimited.

În cele din urmă a sosit momentul revederii cu cei dragi! Această poveste deşi a început trist, a avut un final care nu mai are nevoie de nicio explicaţie.

Urmăriţi mai jos întreaga poveste şi momentul revederii. Nu o să regretaţi! 🙂

Totul e bine când se termină cu bine. Este minunat să vezi că mai există oameni care iubesc şi protejează animalele lipsite de apărare!

Vă mulţumim pentru tot ceea ce aţi făcut! ❤️ Distribuiţi acest articol dacă şi voi iubiţi animalele!

Ţi-a plăcut acest articol?