LiveBiz
“Opreşte-te să mai faci copii”: O mamă a 4 copii îi ia peste picior pe cei care îi critică familia numeroasă

“Opreşte-te să mai faci copii”: O mamă a 4 copii îi ia peste picior pe cei care îi critică familia numeroasă

LiveBiz » Poveşti de viaţă » “Opreşte-te să mai faci copii”: O mamă a 4 copii îi ia peste picior pe cei care îi critică familia numeroasă

Atunci când se căsătoresc, nu toate cuplurile decid să întemeieze o familie prin naşterea copiilor „pe bandă rulantă”; sunt cei care nu-şi doresc urmaşi, cei care aleg să aibă doar unul, şi nu în ultimul rând cei care iubesc familiile extinse şi prin urmare vor trei, patru, cinci copii sau chiar mai mulţi.

Desigur, pentru a crea o unitate familială este uneori nevoie să ai posibilităţi financiare şi timpul necesar pentru a-i creşte şi educa pe cei mici, dar nu ţine de noi să judecăm alegerile acestor cupluri, când în schimb pe plan social există internauţi care nu fac altceva decât să atace bărbaţii sau femeile care au ales în mod conştient să aibă mai mulţi copii decât media actuală…

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Anna Strode (@bubs2bikinis)

O situaţie în care s-a găsit Anna Strode, o mamă de 33 de ani a cărei singură vină este că a decis să povestească aventurile familiei sale pe reţelele de socializare, primind involuntar critici de la mai mulţi utilizatori. De altfel, australianca a povestit recent pe profilul ei de Instagram că aşteaptă un al patrulea copil. Până la urmă Anna şi-a dorit întotdeauna să aibă o familie care să înţeleagă şi să accepte exact acest număr de copii, lucru cu care soţul ei a fost mereu de acord.

Păcat însă că, la momentul anunţării celei de-a patra sarcini pe reţelele de socializare, mulţi utilizatori, în special femei, au criticat dur alegerea Annei, mustrând-o că nu a făcut altceva decât să rămână însărcinată şi că ar trebui să-i fie ruşine: „Nu mai faceţi copii, e păcat!”, i-au sugerat mulţi…

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Anna Strode (@bubs2bikinis)

Anna a fost uimită de reacţia urmăritorilor ei de pe reţelele de socializare. Nu şi-ar fi putut imagina niciodată toată acea ură şi resentimente ce au urmat: „Mi-au scris practic de toate. M-au întrebat insistent de ce ne-am hotărât să avem un al patrulea copil. Chiar m-au acuzat că sunt o persoană care nu crede în contracepţie şi că odată cu trecerea timpului nu voi fi fericită să cresc patru copii sub acelaşi acoperiş. Am vrut doar să-mi împărtăşesc fericirea şi asta a atras reacţii neaşteptate.”

După acel moment, Anna a decis să reducă drastic postările ce intenţiona să le publice pe reţelele de socializare, fiind dezamăgită de comportamentul mai multor utilizatori, în timp ce nu făcuse altceva decât să-şi împărtăşească bucuria autentică de a aştepta un al patrulea copil.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Anna Strode (@bubs2bikinis)

Ce părere aveţi? Credeţi că această femeie a făcut bine să-şi împărtăşească fericirea sau că utilizatorii care au criticat alegerea ei au dreptate în acest caz?

Ţi-a plăcut acest articol?