LiveBiz
Câinele se zvârcoleşte de durere, apoi proprietarul verifică sistemul de supraveghere şi descoperă gestul poştaşului

Câinele se zvârcoleşte de durere, apoi proprietarul verifică sistemul de supraveghere şi descoperă gestul poştaşului

LiveBiz » Poveşti de viaţă » Câinele se zvârcoleşte de durere, apoi proprietarul verifică sistemul de supraveghere şi descoperă gestul poştaşului

Uneori, faptele anumitor semeni de-ai noştri sunt pur şi simplu de neconceput. De ce ar vrea cineva să rănească un animal nevinovat?

Nu contează cât de des auzim despre fapte de cruzime îndreptate asupra animalelor. Nu încetează niciodată să ne surpindă și nu devin niciodată mai ușor de acceptat.

Când Alfonso Galindo a văzut urme ciudate în curtea casei sale din Otay Mesa, California, a devenit extrem de suspicios.

Timp de câteva luni, petele misterioase au apărut în mod repetat în aceeași zonă în care se jucau copiii și câinele familiei.

Îngrijorat și suspicios, proprietarul a instalat o cameră de supraveghere pentru a afla adevărul.

Din păcate, descoperirea lui Alfonso s-a dovedit a fi doar vârful aisbergului.

Alfonso Galindo / Facebook

Într-una din zile, când Alfonso Galindo a sosit acasă, l-a găsit pe Pupa, câinele familiei în vârstă de 7 ani, comportându-se ciudat.

Încă o dată acele pete neobişnuite puteau fi observate în curte. De asemenea, l-a văzut pe Pupa rostogolindu-se pe jos, încercând să îndepărteze ceva de la ochi, a declarat Alfonso pentru Inside Edition.

Alfonso a mers direct la sistemul de supraveghere video, dar nimic nu l-ar fi putut pregăti pentru ceea ce avea să descopere.

„Este sfâşietor de privit, cu adevărat, să-ţi vezi câinele suferind în acest fel”, a spus Alfonso.

Câinele Pupa se comporta ciudat când Alfonso Galindo a ajuns acasă (Facebook)

În timp ce urmărea cu atenţie înregistrările, a observat ceva care l-a deranjat şi mai mult.

Filmarea îl înfăţişa pe Pupa aşteptând în siguranţă în spatele unei porţi metalice, pe măsură ce un lucrător poştal se apropia, aducând corespondenţa.

De sub multitudinea de scrisori, Alfonso susţine că poştaşul scoate ceva şi îl stropeşte pe Pupa direct în ochi.

Pupa nu reprezenta o ameninţare în spatele gardului, dar acest lucru nu l-a împiedicat pe poştaş să folosească ceea ce pare a fi un spray cu piper prins de încheietura mâinii, pulverizând conţinutul prin gard, spre Pupa.

Youtube / Inside Edition

„Îl poţi vedea cu degetul pe declanşator”, a spus Galindo, când a prezentat înregistrările celor de la Inside Edition.

„El decide să meargă până în faţa porţii şi nepăsător să pulverizeze conţinutul spre câine.”

Atunci când bietul Pupa se prăbuşeşte la pământ, poştaşul distribuie corespondenţa şi îşi vede de drum ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

Alfonso s-a hotărât să revadă toate înregistrările din acea lună şi a descoperit că incidentul nu era un caz izolat, ci se întâmplase în 11 zile diferite.

Alfonso Galindo / Facebook

Câinele familiei părea să fie chinuit de acelaşi poştaş de fiecare dată.

Potrivit lui Alfonso, familia sa nu a primit niciodată reclamaţii despre comportamentul lui Pupa.

„Poarta mea este închisă, iar câinele meu este în mod evident dincolo de ea”, a spus Alfonso, arătând faptul că patrupedul stă la 1 metru de cutia poştală.

Din nefericire, nu numai Pupa a avut de suferit din cauza acestui poştaş fără inimă.

Spray-ul a afectat şi copiii, care au fost expuşi substanţelor puternic iritante în timp ce se jucau cu câinele lor iubit.

Alfonso Galindo / Facebook

Alfonso a povestit că familia sa a vizitat de „nenumărate” ori camera de gardă, deoarece atât Alfonso Jr. de 3 ani, cât şi Regina de 1 an au acuzat probleme respiratorii.

În urmă cu doar câteva săptămâni, ambii copii au fost diagnosticaţi cu astm bronşic, potrivit 10News.

„Cred că ceea ce a făcut familiei noastre este un act criminal”, a mai adăugat Alfonso.

Alfonso Galindo / Facebook

Bărbatul a depus acum o plângere la poliţie, în plus faţă de reclamaţia adresată Serviciului Poştal al SUA.

Poliţia „investighează în mod activ” această problemă şi, aparent, familia lui Alfonso nu este singura care are de suferit de pe urma acestui lucrător poştal crud.

Alţi proprietari de câini care locuiesc la câteva străzi distanţă de casa familiei Galindo s-au prezentat la poliţie şi cred că animalele lor de companie au fost, de asemenea, vizate de acelaşi bărbat.

Alfonso Galindo / Facebook

Angajatul Poştei nu a fost încă identificat, dar în urma unei investigaţii interne, USPS (United States Postal Service) şi-au cerut scuze în mod public.

În declaraţie, USPS spun:

„În numele Serviciului Poştal al Statelor Unite, dorim să adresăm scuzele noastre familiei Galindo şi câinelui Pupa. Noi nu-i scuzăm pe angajaţii noştri care aleg să se comporte într-o manieră care nu este nici profesională şi nici amabilă. Vom lua toate măsurile care se impun pentru identificarea şi tragerea la răspundere a celor care se fac vinovaţi”.

Toată lumea speră ca monstrul care a fost capabil de o asemenea cruzime faţă de bietele animale nevinovate să fie găsit şi să suporte rigorile legii!

Nimeni nu ar trebui să facă rău unei creaturi care nu reprezintă o ameninţare. Din păcate, acest poştaş nu numai că a rănit animale nevinovate, dar a pus şi copiii familiei Galindo în pericol.

Ar trebui să fie deja în custodia poliţiei – distribuiţi această poveste pe Facebook dacă sunteţi de acord!