LiveBiz
Câinele îngrozit capitulează în faţa salvatoarei deoarece foamea era mai mare decât teama de oameni

Câinele îngrozit capitulează în faţa salvatoarei deoarece foamea era mai mare decât teama de oameni

LiveBiz » Animale » Câinele îngrozit capitulează în faţa salvatoarei deoarece foamea era mai mare decât teama de oameni

Într-una din zile, în timp ce voluntarii DAR Animal Rescue se aflau pe teren pentru a hrăni câinii vagabonzi, au întâlnit un patruped ce hoinărea singur.

Desigur, nimeni nu dorea să îl lase acolo, aşa că s-au oprit pentru a încerca să ajute. Căţeluşul se temea însă de oameni. Nici nu-şi imaginau surpriza de care au avut parte câteva clipe mai târziu.

Situaţia creată de apariţia COVID19 a afectat şi animalele din stradă. Multe persoane hrănesc animale fără stăpân, dar din cauza carantinei şi a pierderii locurilor de muncă, animalele suferă cu adevărat. Deşi protagonistul acestor imagini era atât de flămând, s-a îndepărtat de prezenţa oamenilor, dar apoi s-a întors pentru a obţine ceva de mâncare. Pe cât de speriat era, foamea l-a adus în punctul de a-şi salva viaţa!

Niciunul dintre cei prezenţi nu şi-ar fi închipuit că patrupedul va fi atât de uşor de capturat. Căţelul a fost luat şi dus la maşină. Era pe cale să afle că viaţa sa petrecută pe străzi s-a terminat pentru totdeauna. A fost transportat direct la veterinar pentru un examen clinic complet.

Cântărea aproape 3 kilograme! Bietul animal! Căţeluşul a fost nevoit să rămână în clinică mai multe zile pentru a fi tratat pentru malnutriţie, deshidratare şi viermi la inimă. Acest lucru a oferit grupului de salvare timpul necesar pentru a-i găsi o casă temporară.

Salvatorii au decis să-l numească pe Krispy. Câteva zile mai târziu adorabilul animal era pregătit să fie transferat în căminul temporar. Acum are un acoperiş deasupra capului şi un loc cald pentru a dormi. Este în sfârşit fericit şi curat. Krispy a învăţat, de asemenea, că poate să mănânce de câte ori îşi doreşte.

Krispy nu va mai trebui să îndure viaţa de pe străzi. Este o bucurie imensă că acest patruped greu încercat a fost salvat şi şi-a găsit o casă iubitoare. Sincere mulţumiri tuturor celor implicaţi!

Urmăriţi mai jos salvarea lui Krispy!

Ţi-a plăcut acest articol?