LiveBiz
Scena sfâşietoare în care un băiat de 6 ani trebuie să-şi ia rămas bun de la câinele său de 17 ani la veterinar

Scena sfâşietoare în care un băiat de 6 ani trebuie să-şi ia rămas bun de la câinele său de 17 ani la veterinar

LiveBiz » Animale » Scena sfâşietoare în care un băiat de 6 ani trebuie să-şi ia rămas bun de la câinele său de 17 ani la veterinar

Despărţirea de un animal de companie este ceva inevitabil în viaţă şi este adesea parte a experienţelor timpurii în cazul multor copii. Este una dintre cele mai grele şi mai triste lecţii din viaţă. Dar pot trece mai uşor peste acest lucru dacă părinţii sunt acolo să le comunice micuţilor ce se întâmplă şi să îi ajute să facă faţă acestui eveniment tragic.

În acest videoclip, un băieţel se află cu tatăl său la veterinar şi se pregăteşte să-şi ia rămas bun de la BaoBao, câinele său loial şi fidel. Tatăl îi explică cu blândeţe fiului de ce trebuie să-şi ia rămas bun de la el, dar, desigur, acest lucru este un moment extrem de emoţionant pentru băiat.

Din păcate, BaoBao a fost implicat într-un eveniment nefericit, suferind o accidentare.

A călătorit peste tot alături de stăpânul său pe un scuter şi a parcurs peste 200.000 km de-a lungul vieţii. Dar în timpul ultimei sale deplasări în momentul în care traversau o intersecţie, a căzut pe neaşteptate şi a fost lovit de o maşină, rezultând o fractură la nivelul bazinului.

El a scris despre ultima sa ieşire alături de câine pe scuter: „Asta a fost viaţa lui… pentru asta a trăit. A murit făcând ceea ce îi plăcea. Şi acesta este cel mai frumos lucru pe care şi-l poate dori oricine.”

Având în vedere vârsta lui BaoBao (aproape 17 ani) şi nicio garanţie că intervenţia chirurgicală îl va ajuta să meargă din nou, stăpânul lui BaoBao a decis să nu-l expună „durerilor operaţiei şi terapiei fizice”. Auzul, vederea, controlul vezicii urinare erau deja diminuate din cauza vârstei. Şi era evident că în următorii ani starea lui s-ar fi înrăutăţit şi mai mult.

„Aşa că am fost chemat la veterinar să-l adorm cât încă era ‘el insuşi’ şi nu ajunsese să sufere prea mult”, a scris bărbatul.

Fiul îl ascultă pe tatăl său explicându-i de ce trebuie să-şi ia rămas bun şi îi spune tatălui că îi va fi dor de BaoBao. Este greu să nu verşi o lacrimă la căpătâiul său, deoarece ştii că nu va mai fi niciodată la fel după ce ai iubit şi pierdut un câine.

Urmăriţi momentul emoţionant în care cei doi îşi spun adio în videoclipul de mai jos:

Ţi-a plăcut acest articol?