LiveBiz
Câinele străbate 60 de km pentru a-şi regăsi familia care-l abandonase. Stăpânii nu ezită să îi întoarcă din nou spatele

Câinele străbate 60 de km pentru a-şi regăsi familia care-l abandonase. Stăpânii nu ezită să îi întoarcă din nou spatele

LiveBiz » Animale » Câinele străbate 60 de km pentru a-şi regăsi familia care-l abandonase. Stăpânii nu ezită să îi întoarcă din nou spatele

Nu subestimaţi niciodată dragostea unui animal de companie credincios. Unii câini îşi însoţesc stăpânii până la ultima suflare, în timp ce alţii nu se despart de oameni oricât de dificile ar fi circumstanţele. Şi nu în ultimul rând, mulţi alţii îşi petrec restul vieţii în aşteptarea întoarcerii persoanei iubite.

Cathleen, o căţeluşă în vârstă de 6 ani, este cel mai bun exemplu de dragoste şi loialitate. Proprietarii acestui animal de companie au fost nevoiţi să se mute într-o casă fără curte împrejmuită din Seminole, Oklahoma.

Cathleen nu a renunţat nicio clipă şi a făcut tot ce i-a stat în puteri pentru a se întoarce la familia ei.

Potrivit proprietarilor, condiţiile din noua locuinţă îi împiedicau să continue să aibă grijă de Cathleen. Aşa că au găsit o alternativă cu mult mai convenabilă – au dat-o în adopţie unei familii din Prague, Oklahoma, care a decis să o primească fără probleme.

Foştii proprietari ai lui Cathleen au dus-o la noua ei casă dintr-un oraş situat la 60 de km de Seminole luându-şi rămas bun de la ea. Au crezut că nu o vor mai revedea vreodată, dar s-au înşelat amarnic.

Cathleen a mers din Prague până în Seminole, înfruntând temperaturi foarte scăzute.

Lui Cathleen îi lipsea familia ei atât de mult, încât nu a stat prea mult pe gânduri şi a decis să fugă din noua ei casă. Nici nu a mai contat că a mers zile întregi înfruntând condiţii meteorologice nefavorabile pentru a se întoarce la Seminole la cei dragi.

Din nefericire, se pare că loialitatea lui Cathleen nu a înduioşat inimile foştilor săi proprietari, care nu au ezitat să o ducă înapoi la Prague. Pentru că, din păcate, nu-şi doreau să se mai ocupe de ea şi nici nu erau dispuşi să facă ceva pentru a schimba această situaţie.

Cathleen, într-un adăpost din Prague, Oklahoma.

Cathleen, însă, nu a dorit să renunţe şi a pornit pentru a doua oară în călătorie. Căţeluşa a mers din nou peste 60 de kilometri pentru a se reuni cu fosta sa familie. Această aventură însă a însemnat mult prea mult chiar şi pentru noii săi proprietari, care au decis să o abandoneze într-un adăpost.

Din fericire pentru Cathleen, nu era totul pierdut. Povestea ei a fost distribuită pe reţelele de socializare, şi curând avea să ajungă virală. Aşa cum era de aşteptat, mai multe familii au dorit să aibă acasă un animal atât de iubitor şi loial.

Cathleen are acum o nouă familie în Texas, iar actualii ei proprietari speră că animalul nu va face cale-ntoarsă spre Oklahoma.

Căţeluşa a primit o nouă şansă nu numai să-şi arate loialitatea, ci şi să experimenteze dragostea în compania unor oameni care sunt dispuşi să-i ofere tot ceea ce are nevoie pentru a fi fericită.

Dacă aţi fost impresionaţi de loialitatea lui Cathleen, nu ezitaţi să împărtăşiţi povestea cu prietenii şi familia.

Ţi-a plăcut acest articol?