LiveBiz
Soția „îmbătrânită și demodată” vrea să-şi surprindă bărbatul: O vizită la stilist o face de nerecunoscut

Soția „îmbătrânită și demodată” vrea să-şi surprindă bărbatul: O vizită la stilist o face de nerecunoscut

LiveBiz » Poveşti de viaţă » Soția „îmbătrânită și demodată” vrea să-şi surprindă bărbatul: O vizită la stilist o face de nerecunoscut

Mary îşi dorea cu disperare o schimbare a aspectului său; de ani de zile folosea aceeaşi nuanţă pentru a-şi vopsi părul şi considera că ajunsese sa arate „bătrână şi demodată”.

Înainte de a pleca spre salonul Makeover Guy din Minneapolis, Minnesota, ea i-a mărturisit soţului ei că ar vrea să-şi scurteze părul cu numai 5 cm.

Nu şi-a imaginat nicio secundă ca va pleca din salon arătând ca o persoană complet diferită. Schimbarea a lăsat-o fără cuvinte şi veţi vedea de ce în videoclipul de mai jos.

MAKEOVERGUY Minneapolis / YouTube

Christopher Hopkins, cunoscut si ca The Makeover Guy, este un bărbat cu multe talente: cântă într-o orchestră, este autor, pedagog, producător şi antreprenor. Dar, cel mai bine s-a făcut remarcat în industria frumuseţii şi a cosmeticii.

Canalul său de pe YouTube are 97.000 de abonaţi, iar Chrostopher a avut numeroase apariţii TV în care oferă trucuri de frumuseţe în emisiuni precum cea moderată de Oprah Winfrey.

Mary, din Minneapolis, unde se află şi salonul lui Christopher, a fost extrem de bucuroasă să treacă prin transformarea mult aşteptată.

Nu mai dorea aceeaşi culoare şi avea nevoie de o tunsoare care să-i permită părului său să crească în mod corespunzător. Iniţial s-a gândit că părul îi va fi scurtat câţiva cm, fără să-şi închipuie că rezultatul final îi va depăşi toate aşteptările.

MAKEOVERGUY Minneapolis / YouTube

Când vede cum îi stă cu noua tunsoare, nu-şi poate crede ochilor, mai ales cât de bine a fost aleasă culoarea.

Ea a mărturisit că acest lucru sigur îi va fi pe plac soţului ei, mai ales că bărbatul îi sugerase de ceva vreme să se tundă mai scurt.

Şedinţa de înfrumuseţare s-a dorit a fi un cadou surpriză pentru soţul ei, cu ocazia aniversării a 27 de ani de căsătorie.

MAKEOVERGUY Minneapolis / YouTube

Descoperiţi transformarea ei incredibilă în videoclipul de mai jos; nu o să vă vină să credeţi ce culoare a ales:

Distribuiţi acest articol pentru a inspira şi alte persoane să facă o schimbare pozitivă; nu ştiţi niciodată cât de uimitoare ar putea fi rezultatele!