LiveBiz
Câinele vrea doar să-şi îmbrăţişeze eroul după ce a fost salvat dintr-o piaţă de carne din Asia

Câinele vrea doar să-şi îmbrăţişeze eroul după ce a fost salvat dintr-o piaţă de carne din Asia

LiveBiz » Animale » Câinele vrea doar să-şi îmbrăţişeze eroul după ce a fost salvat dintr-o piaţă de carne din Asia

Multe fiinţe umane îşi dedică viaţa protecţiei animalelor şi fac totul pentru a atinge acest scop. Şi povestea pe care o veţi cunoaşte astăzi este cea mai bună dovadă în acest sens.

Viaţa lui Michael Chour s-a schimbat pentru totdeauna datorită unor căţei. Bărbatul este fondatorul „Sound of Animals”, un grup care luptă şi salvează câinii dintr-o piaţă de carne din Asia de Sud-Est.

Michael a vorbit cu proprietarul şi a negociat salvarea a 17 câini, inclusiv a unei căţeluşe mici şi speriate pe nume Sweety. Era ghemuită în colţul unei cuşti pe care o împărţea cu alţi patrupezi. Căţeluşa înspăimântată simţea că era o chestiune de timp până când va ajunge să fie supusă unui sfârşit trist.

O îmbrăţişare caldă după salvarea lui Sweety.

Chour a dus animalele la un adăpost din apropiere, unde el şi colegii săi puteau monitoriza starea de sănătate a tuturor câinilor. Pe măsură ce s-au însănătoşit şi şi-au recăpătat pofta de viaţă, au fost transferaţi la adăpostul care este condus de grupul de salvare al lui Michael din Ban Kruat District, Thailanda.

Sweety s-a ataşat atât de mult de salvatorul ei, încât şi-a dorit din tot sufletul să-l îmbrăţişeze!

Căţeluşa a rămas în braţele salvatorului său timp de peste o oră, bărbatul precizând că nu a mai întâlnit aşa ceva.

Câinele a stat o perioadă în adăpostul organizaţiei lui Michael. Deşi a parcurs un drum lung în ceea ce priveşte recuperarea ei, salvatorul ei nu a putut să nu o adopte, devenind parte din familia lui.

Astăzi, Sweety este mai fericită ca niciodată şi nu se mai sperie de oameni.

Sweety şi toţi câinii de la adăpost îi sunt veşnic recunoscători.

Ţi-a plăcut acest articol?