LiveBiz
Câinele care aştepta eutanasierea la un adăpost este salvat de un medic veterinar care nu a renunţat

Câinele care aştepta eutanasierea la un adăpost este salvat de un medic veterinar care nu a renunţat

LiveBiz » Animale » Câinele care aştepta eutanasierea la un adăpost este salvat de un medic veterinar care nu a renunţat

Căţeluşei i s-a oferit o a doua şansă binemeritată la viaţă, datorită dragostei şi devotamentului unei echipe minunate de salvare a animalelor din Texas.

Kristy era programată să fie eutanasiată într-un adăpost unde stătea de ceva timp, dar Dr. Karri a crezut întotdeauna că poate fi salvată. Căţeluşa fragilă părea să-şi fi acceptat soarta, comportându-se de parcă ar fi renunţat la orice speranţă.

Dar după ce a fost salvată de Dr. Karri şi echipa sa, recuperarea a început imediat şi după multe băi şi tratamente cu medicamente adecvate pentru vindecarea scabiei şi a unei infecţii grave la nivelul pielii, căţeluşa a început să îşi revină.

„Există întotdeauna acel moment în care poţi vedea că animalele şi-au acceptat soarta şi au renunţat la speranţă. Şi iat-o, speriată şi deprimată. Dar i-au trebuit doar câteva zile de atenţie pentru ca ea să-şi dea seama că eram acolo pentru a o ajuta şi a devenit dintr-o dată o căţeluşă fericită.” – a povestit Dr. Karri.

Medicul veterinar mai spune că „la numai 3 săptămâni după ce a fost salvată, personalitatea ei s-a schimbat complet. Şi acum s-a transformat în câinele care a fost întotdeauna, inteligent şi activ, dornic să se joace şi să înveţe noi trucuri.”

Urmăriţi mai jos videoclipul transformării frumoasei şi curajoasei Kristy:

După ce a trecut printr-un proces atât de dureros, ce câine frumos a devenit!

Ţi-a plăcut acest articol?