LiveBiz
Duetul dintre Andrea Bocelli şi fiica lui topeşte inimile tuturor

Duetul dintre Andrea Bocelli şi fiica lui topeşte inimile tuturor

LiveBiz » Muzică » Duetul dintre Andrea Bocelli şi fiica lui topeşte inimile tuturor

Să ai acces la viaţa personală a celebrităţilor poate fi un lucru extrem de rar. Cu toate acestea, o scurtă colecţie de videoclipuri ne transpune în spatele uşilor închise ale unuia dintre cei mai remarcabili tenori din lume, nimeni altul decât îndrăgitul Andrea Bocelli.

Bocelli cântă alături de fiica sa cea mică, exprimându-şi dragostea cu răbdare, mândrie şi expresivitate. Acest videoclip ne oferă o viziune unică asupra interacţiunilor dintr-o familie iubitoare şi totodată, care abundă de talente excepţionale.

Fiica cea mică a lui Bocelli este o stea în ascensiune şi într-o bună zi vom putea spune cu mândrie că am putut-o vedea înainte de a ajunge celebră.

Andrea Bocelli este un cântăreţ italian care a devenit celebru după câştigarea Festivalului de Muzică Sanremo 1994, obţinând cel mai mare scor înregistrat vreodată.

Celine Dion i-a făcut un compliment imens lui Bocelli când a spus:

„Dacă Dumnezeu ar avea o voce cu care să cânte, ar suna la fel cu a lui Andrea Bocelli”.

O voce ca aceasta apare doar o dată în viaţă şi se pare că talentul său uriaş este moştenit şi de către copiii săi.

Prima fiică a lui Bocelli

În martie 2012, Bocelli îşi întâmpina cel de-al treilea copil, pe micuţa Virginia. Virginia este primul copil pe care îl are cu actuala sa soţie, Veronica Berti. El mai are doi fii dintr-o căsătorie anterioară, pe Amos şi Matteo,.

Din ce se poate vedea în acest videoclip, Virginia calcă pe urmele tatălui ei, iar mama este lângă ea ajutând-o să-şi antreneze vocea şi prezenţa scenică.

Videoclipul debutează cu Virginia cântând partea fratelui ei din melodia de succes ce a devenit faimoasă în interpretarea tatălui său şi a lui Matteo. „Fall on Me” a fost scrisă de duo-ul „A Great Big World”, iar duetul a fost inclus pe albumul „Sì” apărut în 2018.

Aşa tată, aşa fiică

Vizionând videoclipul şi ascultând melodiile pe care Virginia le interpretează, am putea crede că cea mai mare pasiune a ei este să facă Karaoke. Este o încântare să o urmărim, alături de tatăl ei ce exprimă o asemenea bucurie, admiraţie şi încurajare. Mama ei, Virginia, este şi managerul lui Bocelli, aşa că s-ar putea să vedem în curând un album al celor doi.

Se pare că videoclipurile au fost filmate în interiorul locuinţelor lui Bocelli, fie în casa sa din Forte dei Marmi, Italia, fie în cea de-a doua locuinţă din North Miami Beach, SUA.

Comentariile nu au întârziat să apară:

„Pe cât de mult îmi place vocea lui Andrea, urmărindu-i răbdarea şi felul cum interacţionează cu copiii săi îmi aduce şi mai multă bucurie.”

„Îmi place cât de implicată este mama ei. Este o fată norocoasă să aibă părinţi care sunt atât de încurajatori şi iubitori.”

„Există atât de multă dragoste în această familie! Aşa arată succesul. Aceasta este adevărata bogăţie.”

În videoclipul de mai jos o puteţi vedea pe fiica lui Bocelli cântând din toată inima:

Ţi-a plăcut acest articol?