LiveBiz
Câinele subnutrit și bătut este salvat dintr-o familie neglijentă, se recuperează și este adoptat

Câinele subnutrit și bătut este salvat dintr-o familie neglijentă, se recuperează și este adoptat

LiveBiz » Animale » Câinele subnutrit și bătut este salvat dintr-o familie neglijentă, se recuperează și este adoptat

Weekendul trecut, căpitanul Bruno Lima, şeful poliţiei civile din São Paulo, a distribuit pe Instagram un videoclip care înfăţişează imagini surprinse „înainte şi după” cu o biată căţeluşă salvată dintr-o familie neglijentă, unde a fost supusă abuzului de către foştii săi proprietari.

În timpul salvării, s-a constatat că era costelivă, bolnavă şi nu mai mâncase cum trebuie de zile întregi. Celălalt patruped din casă, la fel de neglijat, a fost, de asemenea, salvat şi dus la un adăpost.

„Vă amintiţi de această salvare? Animalele erau subnutrite şi foarte bolnave! După ce a primit îngrijiri din partea echipei Maya Project, căţeluşa albă şi-a găsit o nouă casă şi viaţa ei s-a transformat complet! 🙏🏻 Celălalt patruped este în grija ONG-ului Amor de Bicho Campinas, aşteptând o nouă familie. Adoptaţi! ”, a scris Bruno în mesajul ce însoţeşte videoclipul care a acumulat deja peste 130.000 de aprecieri.

Acum, căţeluşa este complet recuperată şi se bucură de o nouă viaţă alături de familia care a adoptat-o.

„Mi se umple inima de bucurie să o văd cum arată acum. Merită toată dragostea din lume ❤️❤️❤️ ”, a scris utilizatorul @majrof în secțiunea de comentarii a videoclipului, sărbătorind finalul fericit al acestei căţeluşe.

„Dragostea te transformă !!!!”, a scris @ anaraquel.camargo. „E atât de bine să vezi asta… o viață complet nouă pentru acești îngeri 😍😍😍😍”, a comentat @ mariana.bf_.

„Felicitări salvatorilor… Tot ce aveau nevoie…. iubire, mâncare și îngrijire bună ”, a adăugat @neiaturatto.

Iată mai jos videoclipul cu imagini dinainte şi după salvare:

Ţi-a plăcut acest articol?