LiveBiz
Femeia însărcinată este nevoită să-şi care singură cumpărăturile două etaje: băiatul care livra nu a vrut să o ajute

Femeia însărcinată este nevoită să-şi care singură cumpărăturile două etaje: băiatul care livra nu a vrut să o ajute

LiveBiz » Poveşti de viaţă » Femeia însărcinată este nevoită să-şi care singură cumpărăturile două etaje: băiatul care livra nu a vrut să o ajute

A fi mama unui copil mic şi, în acelaşi timp, a experimenta ultimele luni ale unei noi sarcini nu este deloc uşor pentru o femeie care se confruntă cu o perioadă importantă şi obositoare din punct de vedere fizic şi psihologic. Lucrurile pot deveni şi mai grele atunci când îţi dai seama că mulţi oameni rămân indiferenţi faţă de dificultăţile zilnice pe care le are de înfruntat o femeie gravidă. Este o experienţă trăită de curând de către Amy Natasha Botten, o femeie care a făcut furori pe internet când a publicat imagini care i-au indignat pe mulţi.

Imagine: Marti Blagborough / YouTube

Amy Natasha Botten locuieşte în Feltham, în vestul Londrei, împreună cu fiul ei cel mare şi este însărcinată cu un al doilea copil; fiind în ultimele etape ale sarcinii, femeia nu poate coborî două etaje pe scări şi apoi să urce înapoi cărând greutăţi, să nu mai vorbim de nesfârşitele sacoşe de cumpărături. Din acest motiv, în ultimele săptămâni, a comandat de pe internet cu livrare acasă, dar nu şi-a putut imagina că va avea parte de o surpriză cu adevărat nedorită…

Imagine: Marti Blagborough / YouTube

O comandă în valoare de aproximativ 200 de lire sterline ajunsese la destinaţie, dar Amy a fost nevoită să-şi lase singur fiul plângând în casă, să coboare două etaje pe scări şi să care singură toate pungile de cumpărături pe care le comandase. Femeia a încercat iniţial să-l convingă pe curier să-i dea o mână de ajutor, pentru că nu ar fi reuşit niciodată singură: „Nu mă poţi ajuta cu această comandă pentru că băieţelul meu este singur în casă şi plânge?”.

Răspunsul ezitant al curierului a fost: „Aş prefera să nu!”.

Imagine: Marti Blagborough / YouTube

Femeia s-a înroşit de furie şi l-a salutat pe livratorul nepoliticos: „De ce nu poţi fi o persoană decentă? Sunt însărcinată. Pleci şi mă laşi aşa? Mulţumesc mult pentru ajutor!”

Femeia a explicat apoi pe Facebook că ASDA, compania care se ocupă cu livrările la domiciliu, şi-a cerut formal scuze pentru ceea ce s-a întâmplat, trimiţându-i lui Amy un buchet de flori şi o sticlă de şampanie: o compensaţie poate prea slabă în comparaţie cu derapajul angajatului lor.

Sperăm sincer că nicio femeie însărcinată nu va mai trebui să treacă vreodată printr-o situaţie atât de neplăcută!

Ţi-a plăcut acest articol?