LiveBiz
Doi câini care au fost cei mai buni prieteni într-un adăpost sunt adoptaţi împreună

Doi câini care au fost cei mai buni prieteni într-un adăpost sunt adoptaţi împreună

LiveBiz » Animale » Doi câini care au fost cei mai buni prieteni într-un adăpost sunt adoptaţi împreună

Toţi puii născuţi pe această Planetă albastră trebuie să aibă o casă în care să ofere dragoste şi loialitate şi să primească protecţie şi respect. Totuşi, acest lucru nu se întâmplă mereu, unii oameni nu îi tratează aşa cum merită şi ajung să fie trimişi în exil pe străzi, luptând cu singurătatea şi zbătându-se să supravieţuiască încă o zi şi încă o zi.

Din fericire, există încă oameni precum Peggy şi Doug Combes, care au demonstrat, alături de doi câini Pitbull pe care nimeni nu-i dorea, că îngerii nu locuiesc doar în Rai.

Monkey, în ziua 362, aşteaptă să fie adoptat din adăpost.

Acest cuplu, din Arizona, Statele Unite, este responsabil pentru salvarea şi acordarea unei noi şanse la o viaţă normală acestor două animale neajutorate; După ce Monkey şi Cookie şi-au intersectat drumurile, a fost dragoste la prima vedere.

Aceşti câini nu ştiau ce înseamnă iubirea şi, odată ce au fost abandonaţi în adăpostul Arizona Animal Welfare League într-un Ajun de Crăciun, au urmărit zilele trecând în timp ce tristeţea era singurul lor confort.

Pe cale să încheie un an de când erau în adăpost, îngrijoraţi de situaţia animalelor, voluntarii au decis să organizeze o campanie prin intermediul reţelelor sociale în sprijinul adoptării câinilor. Din păcate, fără succes.

Soarta celor doi câini de a rămâne fără o casă adevărată părea pecetluită pentru totdeauna.

Cu toate acestea, în ziua 363 a lungii lor aşteptări, tristeţea s-a încheiat şi a avut loc întâlnirea dintre Peggy şi Doug Combes şi cei doi patrupezi.

„Am intrat în adăpost pentru a-i întâlni; pe drumul către ei am văzut o mulţime de cuşti goale şi am mers pe lângă această gândindu-mă: ‘E atât de frumos să adopţi şi să salvezi un câine, darămite doi’” – îşi aminteşte Peggy.

Peggy şi Doug habar nu aveau de cât timp aşteptau câinii să fie adoptaţi. De asemenea, nu ştiau că cei doi patrupezi pe care intenţionau să-i ia cu ei erau cei mai buni prieteni şi că erau sortiţi să trăiască împreună pentru totdeauna într-o nouă şi frumoasă familie.

„Amândoi aveau chipuri frumoase. Este uşor de văzut în ochii unui câine dacă este rău sau blând. Voluntarii ne-au spus că aceştia sunt cei doi câini pe care nimeni nu i-a dorit şi toţi i-au ignorat”, a spus Doug.

Aceasta a fost minunea de Crăciun care le-a adus celor două animale de companie dulci şi acestui cuplu minunat cel mai frumos cadou din viaţa lor.

Cookie şi Monkey au ajuns într-o casă plină de dragoste, iar familia Combes a primit cea mai bună pereche de câini ca animale de companie pe care să le iubească şi să primească drept răsplată toată dragostea, loialitatea şi afecţiunea pe care doar cei mai buni prieteni ai omului ştiu să le ofere.

Astăzi, în casa familie Combes, pluteşte armonia, toleranţa şi, mai presus de toate, iubirea, iar adevărul este că toată lumea pare cu adevărat fericită!

Ţi-a plăcut acest articol?