LiveBiz
Copilul observă un pui de gorilă; Ce se întâmplă câteva clipe mai târziu este o scenă nepreţuită

Copilul observă un pui de gorilă; Ce se întâmplă câteva clipe mai târziu este o scenă nepreţuită

LiveBiz » Poveşti de viaţă » Copilul observă un pui de gorilă; Ce se întâmplă câteva clipe mai târziu este o scenă nepreţuită

Cu toţii putem să ne facem noi prieteni în cele mai neaşteptate locuri. Părinţii micuţului Isaiah, cu siguranţă nu aveau nicio idee că băiatul lor se va împrieteni cu un pui de gorilă când au decis să-l ducă în vizită la grădina zoologică „Columbus Zoo” din Ohio.

Puiul de gorilă, pe numele său Kamoli, se afla într-o incintă în spatele unui geam securizat, când Isaiah a venit să se joace cu el.

„El se uita la primate când eu l-am întrebat ‘Isaiah, cum fac gorilele?’ iar el a început să se bată cu pumnul în piept”, a declarat Sherry Chute, mama lui Isaiah, pentru The Columbia Dispatch.

Și tocmai acest lucru i-a trezit atenția lui Kamoli. A fost de ajuns doar un îndemn din partea băiatului pentru ca puiul de gorilă să îl urmeze întocmai şi să pornească într-o cursă de alergare dus-întors prin faţa geamului care îi desparte.

YouTube

Atunci când Kamoli fuge în partea stângă a incintei, Isaiah se deplasează în aceeaşi direcţie. Când Kamoli se ascunde în spatele unui copac, Isaiah încearcă să-l găsească. „Prinde-mă dacă poţi!” – pare să-i spună puiul de gorilă, copilului.

Copilul chicoteşte în tot acest timp, iar Kamoli se comportă ca şi cum cei doi sunt prieteni de când lumea!

Mama lui Isaiah a fost deosebit de încântată să privească întreaga scenă şi că fiul ei şi-a făcut un prieten unic şi exotic. Oamenii şi gorilele au foarte multe în comun, deci nu e de mirare că cei doi s-au putut înţelege atât de bine.

YouTube

Interacţiunea lor a durat aproximativ cinci minute şi probabil că joaca „de-a v-aţi ascunselea” s-ar fi reluat la nesfârşit dacă protagoniştii nespus de jucăuşi nu ar fi făcut o mică pauză.

Cum venise momentul ca băiatul împreună cu familia lui să plece, micuţul pare să îşi ia la revedere de la puiul de gorilă cu multă tandreţe. Acesta parcă o mângâie pe cap pe maimuţă şi apoi îi face cu mâna în semn de bun rămas.

„A fost o interacţiune foarte distractivă”, povesteşte Sherry. „Aşa este Isaiah. Oricine îl cunoaşte, ştie că este foarte jucăuş. A fost atât de distractiv să-l văd interacţionând cu animalele. În acel moment era atât de fericit, încât mi-a topit inima.”

YouTube

Însă Isaiah nu şi-a înduioşat doar mama, ci şi inimile a peste două milioane de utilizatori care au avut ocazia să vadă filmarea pe YouTube.

„O scenă atât de drăguţă. Demonstrează cât de multe lucruri au în comun copiii şi puii de gorilă. Oare cum pot oamenii să vâneze aceste animale uimitoare în sălbăticie? [..]”, a scris un comentator.

Urmăriţi interacţiunea adorabilă dintre Isaiah şi Kamoli în videoclipul de mai jos:

Distribuiţi acest articol cu prietenii şi familia pe Facebook.