LiveBiz
Această căţeluşă a salvat patru oameni dintr-un incendiu: în schimb ea s-a ales cu arsuri grave

Această căţeluşă a salvat patru oameni dintr-un incendiu: în schimb ea s-a ales cu arsuri grave

LiveBiz » Animale » Această căţeluşă a salvat patru oameni dintr-un incendiu: în schimb ea s-a ales cu arsuri grave

O căţeluşă eroină a suferit arsuri grave după ce a ajutat la salvarea a patru oameni, toţi pacienţi în acea locaţie, dintr-un incendiu ce a cuprins un spital din regiunea Leningrad din Rusia.

Căţeluşa gestantă, pe nume Matilda, a lătrat şi a făcut zgomot pentru a alerta personalul. După ce a dat semnalul de alarmă, Matilda a leşinat din cauza monoxidului de carbon inhalat şi a fost salvată câteva minute mai târziu de voluntarii Elena Kalinina şi Alexander Tsinkevich.

Sursa: East2West

Într-un raport oficial se specifică faptul că Matilda „plângea şi tremura de durere, dar a suportat totul cu mult eroism”. Voluntarii de la adăpostul Vasilek din Sankt Petersburg au depus eforturi uriaşe pentru salvarea căţeluşei, care a suferit arsuri chinuitoare pe tot corpul.

Sursa: East2West

Într-o declaraţie, voluntarii care se ocupă de îngrijirea ei au spus: „Faţa, gâtul şi abdomenul Matildei au suferit arsuri majore. A fost consultată de un specialist în fertilitate care a privit-o foarte mult timp şi a studiat cu atenţie puii: Toţi sunt în viaţă şi se dezvoltă bine.”

Sursa: East2West

„Acum este imposibil să ştim numărul puilor pe care îi poartă, deoarece este un câine de talie mare”. Când Matilda, care este cunoscută sub numele de Motya în adăpost, îşi va aduce micuţii pe lume, nu îi va putea alăpta singură din cauza rănilor suferite.

Matilda a început un proces lung de recuperare, însă mai mulţi voluntari şi medici impresionaţi de curajul ei fac totul ca arsurile să-i fie vindecate.

Ţi-a plăcut acest articol?