LiveBiz
Câinii care au trăit cu un proprietar nemilos sunt salvaţi, dar numai Bruno a supravieţuit

Câinii care au trăit cu un proprietar nemilos sunt salvaţi, dar numai Bruno a supravieţuit

LiveBiz » Animale » Câinii care au trăit cu un proprietar nemilos sunt salvaţi, dar numai Bruno a supravieţuit

Bruno, un câine din rasa Boerboel şi fratele său au trăit în casa unui proprietar extrem de crud şi abuziv.

După ce i-a neglijat şi înfometat, lucruri care le-au pus viaţa în pericol şi i-au făcut să arate ca nişte grămezi de oase, proprietarul lor nemilos i-a predat pur şi simplu unui adăpost pentru a fi sacrificaţi.

Dar adăpostul a decis să îi ajute să obţină tratament medical de urgenţă. Cu toate acestea, în drum spre veterinar, fratele lui Bruno, ajuns la capătul puterilor, şi-a dat ultima suflare, lucru ce l-a îndurerat şi mai mult pe câinele supravieţuitor. A fost momentul când dorinţa lui Bruno de a lupta s-a stins complet, iar comportamentul său rănit şi deprimat l-a transformat într-un patruped „nedorit” pentru adopţie.

Angajaţii adăpostului l-au ascuns pe Bruno într-un grajd pentru a-l salva de la eutanasie. I-au spus povestea tristă pe site-urile de social media, şi astfel, oamenii au aflat circumstanţele total nefericite care l-au adus în această stare. Datorită mai multor cereri de adopţie, Bruno şi alţi câţiva câini au fost şterşi ca prin minune de pe lista morţii!

Organizaţia Sidewalk Specials i-a ajutat pe Bruno şi pe ceilalţi câini să beneficieze de consult medical şi au fost îmbăiaţi. Curând, toţi patrupezii au pornit la drum pentru a-şi găsi căminele mult aşteptate! După ani de traumă, Bruno a înţeles că în sfârşit viaţa lui urma să se schimbe. Pentru prima dată dintr-un lung şir de ani, Bruno s-a simţit în siguranţă şi a adormit în maşină!

Ajuns în sânul noii sale familii, Bruno a cunoscut pentru prima dată sentimentul dragostei. Şi-a îmbrăţişat mama adoptivă şi fratele canin în grădina căminului său permanent, a închis ochii pentru un pui de somn şi a mulţumit tuturor oamenilor buni la suflet pentru că tot răul îndurat va rămâne doar o amintire îndepărtată!

Videoclipul de mai jos dezvăluie călătoria impresionantă a lui Bruno, de la abuz, la dragoste necondiţionată:

Distribuiţi uimitoarea salvare a lui Bruno cu prietenii şi familia dacă susţineţi lupta împotriva abuzului asupra animalelor.

Ţi-a plăcut acest articol?