LiveBiz
Câinele lor bătrân se chinuie să meargă singur, aşa că îi cumpără un cărucior pentru a-i arăta plaja

Câinele lor bătrân se chinuie să meargă singur, aşa că îi cumpără un cărucior pentru a-i arăta plaja

LiveBiz » Animale » Câinele lor bătrân se chinuie să meargă singur, aşa că îi cumpără un cărucior pentru a-i arăta plaja

Când decidem să adoptăm un câine, ştim că acesta ne va rămâne fidel şi ne va însoţi mulţi ani. Chiar şi în timpul bătrâneţii sale va fi gata să ne susţină şi să ne ofere toată afecţiunea sa. Tocmai din acest motiv, ar trebui să ne arătăm mai recunoscători faţă de animalele noastre de companie şi să ne comportăm asemeni acestui cuplu căsătorit care, pentru a-şi duce câinele la plajă, a cumpărat un cărucior pentru a-l transporta în cele mai bune condiţii.

imagine: Facebook / Animal Paraiso

Această familie din Santiago de Chile abia aştepta să meargă la plajă spre marea bucurie a iubitului lor Vincente, un câine bătrân care nu se mai poate deplasa. Plaja se află în Algarrobo, un oraş turistic din apropierea capitalei. Bietul Vincente are o anumită vârstă şi nu mai este capabil să se mişte la fel de uşor ca înainte. Mersul pe plajă ar fi fost o provocare prea mare pentru el, dar nimeni nu a vrut să renunţe la bucuria unei plimbări pe malul mării; familia a decis să cumpere un mic cărucior pentru a-l putea transporta pe Vincente.

imagine: Facebook / Animal Paraiso

Evident, după cum mărturisesc atât stăpânii, cât şi pagina oficială Animal Paraiso , experimentul a fost un succes! Vicente s-a putut bucura de superbul peisaj de la bordul confortabilului sau cărucior, fiind tras de proprietarii săi care cu siguranţă vor să-i ofere cele mai frumoase amintiri în ultimii ani de viaţă.

imagine: Facebook / Animal Paraiso

Un gest minunat de afecţiune în cinstea tuturor anilor petrecuţi alături de iubitul lor Vincente şi al acelor momente unice în care câinele le-a umplut inimile de dragoste pură şi fericire.

Ţi-a plăcut acest articol? 

Cele mai vizionate