LiveBiz
Căţeluşul abandonat urmăreşte cuplul de tineri până acasă şi ajunge să fie adoptat de către ei

Căţeluşul abandonat urmăreşte cuplul de tineri până acasă şi ajunge să fie adoptat de către ei

LiveBiz » Animale » Căţeluşul abandonat urmăreşte cuplul de tineri până acasă şi ajunge să fie adoptat de către ei

Stoyan şi Dessy sunt doi tineri, mari iubitori de animale, din Bulgaria. Sunt dedicaţi trup şi suflet ajutorării şi salvării animalelor aflate în nevoie. Acum cei doi au 4 pisici, toate salvate de pe străzi. Deşi ajută animalele aflate la ananghie, nu reprezintă vreo organizaţie şi nici vreun adăpost, ci doar un simplu cuplu cu un vis şi două inimi mari. Ei îşi folosesc propriii banii sau donaţiile pe care le primesc pe canalul lor de YouTube pentru a ajuta animalele cu probleme.

În Bulgaria, există mulţi câini şi pisoi care sunt abandonaţi pe străzi de către stăpânii lor. Aceste animale au nevoie de ajutor şi de noi proprietari care să poată avea grijă de ele. Mulţumită oamenilor buni precum Stoyan şi Dessy, aceste creaturi se pot bucura de o nouă şansă la o viaţă fericită. Iar adorabilul căţeluş din povestea de mai jos este unul dintre cazuri.

Într-una din zile, Stoyan şi Dessy se întorceau de la cumpărături, când au văzut un căţeluş rătăcind pe stradă. În ciuda faptului că era un câine vagabond, era foarte sociabil şi prietenos. A venit la ei şi nu s-a putut opri din a da din coadă. Cei doi şi-au dat seama că fusese abandonat, aşa că i-au oferit nişte cârnaţi pentru a-i potoli foamea. Dar când au plecat, bietul căţel a început să-i urmeze.

Au încercat să-l alunge, dar el a refuzat, întorcându-se mereu la ei şi privindu-i cu ochii lui trişti. Parcă voia să spună: „Vă rog, luaţi-mă cu voi acasă”. Câinele i-a urmărit până în faţa porţii, unde a ezitat să intre.

Stoyan şi Dessy au decis să-l primească cu braţele deschise în casa lor şi acesta a fost un nou început fericit pentru el.

Inutil de precizat că viaţa lui s-a schimbat complet după ce a păşit cu curaj în casă. A fost hrănit, îngrijit şi iubit de noua sa familie. Deşi nu este o rasă specială, el merita un cămin călduros şi oameni care să-l iubească.


Acesta nu este primul câine vagabond pe care Stoyan şi Dessy l-au întâlnit şi, din păcate, nu va fi ultimul. Dar credem că există încă mulţi oameni buni în lume dispuşi să ajute animalele aflate la ananghie.

Ţi-a plăcut acest articol?