LiveBiz
Băiatul de 13 ani sună la poliţie anunţând că vrea să fugă de acasă. Apoi ofiţerul descoperă crudul adevăr

Băiatul de 13 ani sună la poliţie anunţând că vrea să fugă de acasă. Apoi ofiţerul descoperă crudul adevăr

LiveBiz » Poveşti de viaţă » Băiatul de 13 ani sună la poliţie anunţând că vrea să fugă de acasă. Apoi ofiţerul descoperă crudul adevăr

Când eşti tânăr, vrei să ajungi peste noapte adult, crezând că dacă eşti mare, poţi să faci tot ceea ce îţi doreşti. Să stai până târziu, să mănânci oricât de multe dulciuri şi chiar să poţi conduce o maşină.

Dar când în cele din urmă creşti, îţi daţi seama cât de uşoară era viaţa ta când erai mic. Nu existau obligaţii sau responsabilităţi reale. Din păcate însă, acest tip de scenariu nu se aplică în cazul tuturor copiilor.

Când un ofiţer al Departamentului de Poliţie din Carolina de Sud a primit un telefon de la un băiat de 13 ani, nimeni nu şi-ar fi putut imagina ce va descoperi în continuare.

În vârstă de 13 ani, Cameron Simmons, era în mod clar îngrijorat când a pus mâna pe telefon şi a apelat ezitant numărul unic de urgenţe.

Acest tânăr a chemat poliţia locală în urma unei dispute cu mama sa. În timpul acelui telefon, el a mărturisit că nu mai vrea să trăiască în acea casă.

Atunci când ofiţerul Gaetano Acerra a dat curs apelului telefonic, el a decis să meargă direct la casa băiatului.

YouTube

La sosire, ofiţerul Acerra l-a luat deoparte şi i-a propus să stea pe verandă la o discuţie prietenoasă. Cameron i-a mărturisit că doreşte să fugă de acasă, explicând şi motivul: o mustrare excesivă din partea mamei pentru că s-ar fi jucat cu jocul video al fratelui său mai mare.

Dar ofiţerul Acerra a înţeles curând că problema era mult mai gravă decât un banal joc video, relatează ABC 7News.

El i-a cerut lui Cameron să-l conducă în interiorul casei pentru a arunca o privire şi spre surprinderea lui a descoperit că acea cameră, care îi aparţinea băiatului, era complet goală. Nu exista nicio piesă de mobilier, iar hainele lui Cameron erau puse într-un sac de gunoi. Cameron nu avea nici măcar un pat unde să doarmă.

YouTube

Ascultându-l pe Cameron, inima ofiţerului s-a înduioşat teribil. El a înţeles că familia băiatului se luptă în fiecare zi cu lipsurile, mai ales că acum erau forţaţi să stea în această locuinţă pentru a avea grijă de o rudă bolnavă.

În timp ce privea în jur la pereţii casei goale, Gaetano Acerra a decis să facă un lucru extraordinar, dincolo de acel apel telefonic primit.

Nici Cameron, nici fratele său mai mare şi nici mama lor nu aveau niciun indiciu că în secret, ofiţerul a început să pună la cale o mare surpriză pentru familie.

YouTube

În următoarele câteva săptămâni el a colectat mobilier şi jucării pentru Cameron şi familia sa.

Cameron şi fratele său au primit atât dormitoare noi, cât şi un joc video pentru ca cei doi fraţi să se poată juca împreună.

Băiatul a fost extrem de emoţionat când şi-a dat seama ce făcuse Gaetano pentru el şi pentru familia sa.

După ce poliţistul a echipat camera lui Cameron, băiatul i-a mulţumit pentru generozitate spunând: „De acum, nu mă va mai durea spatele când dorm”.

Este important de reţinut că ofiţerul Acerra nu se aştepta să atragă atenţia presei şi un val uriaş de aprecieri când a oferit aceste daruri.

Ofiţerul spune: „Nu am făcut asta pentru publicitate, sau pentru a-i face pe oameni să mă observe, am făcut-o pentru că am avut posibilitatea şi pentru că era modul corect în care trebuia să acţionez; Cred că oamenii ar trebui să facă mai des astfel de gesturi.”

Urmăriţi mai multe detalii despre acest caz în videoclipul de mai jos:

Este uimitor cum bunătatea unei persoane poate crea o schimbare atât de mare şi cum o faptă bună îi poate atrage şi pe alţi oameni să se implice. Este important să reţineţi acest lucru.

Şi nu contează cât de veche este această poveste… bunătatea este atemporală şi poate influenţa viaţa unei persoane zeci de ani.

Ce părere aveţi despre fapta minunată a ofiţerului Acerra? V-aţi dărui puţin din timpul vostru pentru cei nevoiaşi?

Distribuiţi această poveste uimitoare cu prietenii voştri de pe Facebook, dacă credeţi că lumea are nevoie de mai mulţi oameni ca ofiţerul Acerra!

Ţi-a plăcut acest articol?