LiveBiz
Un câine abandonat care nu a ştiut niciodată ce e dragostea este salvat; acum este sănătos şi mai fericit ca oricând

Un câine abandonat care nu a ştiut niciodată ce e dragostea este salvat; acum este sănătos şi mai fericit ca oricând

LiveBiz » Animale » Un câine abandonat care nu a ştiut niciodată ce e dragostea este salvat; acum este sănătos şi mai fericit ca oricând

Organizaţia de salvare a animalelor Hope For Paws a fost informată despre situaţia unui câine care a fost aruncat în curtea unei şcoli primare de către proprietarul său. Cockerul Spaniel se ascundea într-un colţ şi nu voia să se apropie de oameni atunci când era chemat.

Însă atunci când echipa de salvare a sosit, iar câinele a fost interesat de gustările primite, voluntarii au reuşit să-l captureze pe bietul patruped cu ajutorul unei crose speciale.

L-au numit Rufus şi l-au plasat într-o cuşcă pentru a putea fi transportat la clinica veterinară unde avea să primească un consult medical şi multă atenţie. Câinele cu un semn în formă de inimă pe frunte a beneficiat de o baie caldă şi din acel moment a început cu adevărat să se liniştească şi să-şi recapete pofta de viaţă! Cu siguranţă nu a cunoscut niciodată ce înseamnă dragostea, dar de acum va învăţa totul despre asta.

În prezent, Rufus se află în grija celor de la Los Angeles Animal Rescue şi este fericit şi sănătos în aşteptarea unui cămin permanent! Este tot ce are nevoie pentru a se bucura pe deplin de cea de-a doua şansă pe care a primit-o.

Ţi-a plăcut acest articol?