LiveBiz
Faceţi cunoştinţă cu Lotus, motanul Maine Coon despre care vorbeşte toată lumea

Faceţi cunoştinţă cu Lotus, motanul Maine Coon despre care vorbeşte toată lumea

LiveBiz » Animale » Faceţi cunoştinţă cu Lotus, motanul Maine Coon despre care vorbeşte toată lumea

Felinele se număra printre acele animale care prin aspectul lor pot fi exemple de frumuseţe, de sensibilitate sau chiar de inspiraţie.

Mai jos, faceţi cunoştinţă cu Lotus, un motan uriaş care are dimensiunea unui copil. El are o personalitate curioasă şi jucăuşă, însă nimic nu-i întrece frumuseţea extraordinară.

Lotus_the_mainecoon / Instagram

Pisicile Maine Coon se remarcă, în primul rând, prin dimensiunile lor uriaşe. Motanii Maine Coon cântăresc, de obicei, între 7 şi 11 kilograme şi au o lungime de aproximativ 101 centimetri. Exemplarele de sex feminin, de asemenea, ajung în mod obişnuit la aproximativ 101 centimetri lungime şi pot cântări între 4.5 şi 7 kilograme.

Lotus este o felină Maine Coon de talie medie. Motanul pufos are trei ani şi cântăreşte aproximativ 10 kilograme.

Lotus_the_mainecoon / Instagram

Lotus locuieşte împreună cu familia sa în Suedia şi îşi petrece cea mai mare parte a timpului relaxându-se în casă. Acestuia îi place să se joace cu membrii familiei sale, în special cu sora sa umană. El şi sora lui sunt aproape de aceeaşi mărime!

Lotus_the_mainecoon / Instagram

Lotus se bucură să exploreze lumea înconjurătoare alături de familia sa. Blana lui pufoasă îi menţine confortul şi căldura chiar şi în cele mai reci zile de iarnă scandinavă. Blana albă şi strălucitoare se potriveşte perfect cu zăpadă.

„Are o voce firavă şi blândă. Calm şi drăgălaş, îşi iubeşte mult familia. Îi place să doarmă pe balcon sau sprijinit de spătarul canapelei. Adoră să exploreze natura şi să interacţioneze cu animalele”, a scris proprietara lui Lotus pe site-ul său.

Lotus_the_mainecoon / Instagram

Lotus are o personalitate curioasă şi jucăuşă. Ori de câte ori vede ceva necunoscut, el trebuie să investigheze. Aşa s-a întâmplat şi atunci când proprietara lui a cumpărat o nouă maşină de spălat rufe.

„Prima dată când a văzut o maşină de spălat cu încărcare frontală, motanul a fost un pic înfricoşat. Nu ştia ce se mişcă acolo… A trebuit să fie atent, ca nu cumva să fie ceva periculos”, mărturiseşte proprietara lui.

Când Lotus nu doarme sau nu se joacă afară, adoră să îşi ajute proprietara să gătească. Vrea să fie sigur că aceasta pregăteşte mâncarea care şi lui îi place.

Lotus_the_mainecoon / Instagram

Lotus are, de asemenea, două surori mai mici: Lady Marion şi Chivaz. Este uimitor să vezi cât de mare este Lotus faţă de celelalte două pisici!

Lotus_the_mainecoon / Instagram

Pe Instagram, proprietara lui Lotus împărtăşeşte o mulţime de poze frumoase ale Maine Coon-ului. Uriaşul motan arată aproape ca o fiară mitică desprinsă dintr-un basm!

Lotus_the_mainecoon / Instagram

Femeia iubeşte să-l surprindă în cele mai drăgălaşe ipostaze, iar Lotus este extrem de fotogenic. Ori de câte ori iese afară, el pare să adopte cele mai bune poziţii pentru poză. Pentru că Lotus este atât de îndrăgit, el a adunat o mulţime de urmăritori pe Instagram. Are peste 200.000 de abonaţi şi numărul lor creşte în fiecare zi!

Lotus_the_mainecoon / Instagram

Lotus este un motan frumos, unic, care demonstrează perfect de ce pisicile Maine Coon sunt atât de iubite. Dacă doriţi să vedeţi mai multe fotografii uimitoare cu Lotus, consultaţi pagina sa de pe Instagram.

Distribuiţi acest articol cu prietenii şi familia pe Facebook.

Ţi-a plăcut acest articol?