LiveBiz
Un băieţel se răneşte în timp ce se juca în castelul gonflabil: Acum medicii emit un avertisment către toţi părinţii

Un băieţel se răneşte în timp ce se juca în castelul gonflabil: Acum medicii emit un avertisment către toţi părinţii

LiveBiz » Poveşti de viaţă » Un băieţel se răneşte în timp ce se juca în castelul gonflabil: Acum medicii emit un avertisment către toţi părinţii

Toţi copiii se bucură să participe la o petrecere, fiind şansa perfectă să stea cu prietenii lor şi să se distreze. Iar dacă vremea este frumoasă, cea mai bună modalitate de a le oferi o bucurie este cu siguranţă joaca într-un spaţiu gonflabil.

Aceste castele gonflabile vin în toate formele şi dimensiunile şi sunt perfecte pentru a menţine distracţia copiilor în timp ce părinţii se pot relaxa în imediata apropiere. Cu toate acestea, pentru un băieţel de 10 ani, joaca într-un astfel de spaţiu gonflabil a avut repercusiuni nedorite.

Brenda Sanderson a fost invitată la o petrecere de absolvire împreună cu cei doi fii ai săi, fiind înconjurată de prieteni şi familie. Aveau chiar şi un castel gonflabil în care copiii se puteau juca, iar băieţii au profitat din plin de acest lucru.

La două zile după eveniment, băieţelului de 10 ani au început să-i apară nişte pete ciudate pe piele care au îngrijorat-o pe mamă şi au făcut-o să-şi ia copilul şi să meargă de urgenţă la medic.

Youtube

Când medicii au examinat copilul, aceştia au descoperit că rănile au apărut în urma unei infecţii cu stafilococ. Infecţia a fost cauzată de o bacterie care a fost identificată în interiorul spaţiului gonflabil. Acest lucru se poate întâmpla când un astfel de loc de joacă nu este curăţat corespunzător.

Potrivit medicilor, orice tip de zgârietură sau rană deschisă poate reprezenta un risc dacă există bacterii de acest gen în spaţiile de joacă gonflabile.

Urmăriți videoclipul de mai jos pentru a afla mai multe detalii despre acest potențial pericol.

Este important să le cereţi firmelor care pun la dispoziţie astfel de spaţii de joacă să dezinfecteze gonflabilul înainte de a le permite altor copii să-l folosească, pentru a împiedica astfel de cazuri nefericite.

Vă rugăm să împărtăşiţi aceste informaţii pentru a creşte gradul de conştientizare şi a-i avertiza şi pe alţii despre acest pericol.

Ţi-a plăcut acest articol? 

Cele mai vizionate