LiveBiz
Doi elefanți salvați dintr-un circ nemilos se reunesc după 22 de ani: imaginile întâlnirii sunt emoționante

Doi elefanți salvați dintr-un circ nemilos se reunesc după 22 de ani: imaginile întâlnirii sunt emoționante

LiveBiz » Animale » Doi elefanți salvați dintr-un circ nemilos se reunesc după 22 de ani: imaginile întâlnirii sunt emoționante

Elefanţii sunt cu adevărat unele dintre cele mai inteligente animale care există. Capabili să experimenteze emoţii şi sentimente foarte asemănătoare cu cele ale fiinţelor umane, bietele animale sunt din păcate printre cele mai abuzate şi exploatate specii exotice de către oameni. Nu numai în trecut, când erau folosiţi ca mijloc de transport, elefanţii sunt şi în prezent abuzaţi şi forţaţi să trăiască în captivitate în multe circuri. Povestea pe care vrem să v-o spunem astăzi este despre doi elefanţi care se revăd după 22 de ani.

Anunţ
Imagine: EVOLVE Campaigns / YouTube

Povestea este cea a elefanţilor Jenny şi Shirley, care au devenit buni prieteni de-a lungul timpului, chiar inseparabili. Cei doi elefanţi trăiseră mult timp în captivitate ca atracţii într-un circ, până când Jenny a fost „furată” din cuşca unde locuia şi transferată într-un camion; dar ceea ce Jenny nu ştia era că urma să fie mutată într-un loc mult mai bun…

Imagine: EVOLVE Campaigns / YouTube

Elefantul a fost într-adevăr răpit de o asociaţie de voluntari ce deţine un refugiu pentru elefanţi; Jenny trăia acum într-un mediu protejat, departe de cruzimea umană, şi totuşi îi era dor de Shirley, care rămăsese în tot acest timp la circ.

Câţiva ani mai târziu, acelaşi circ a încercat să scape de Shirley pentru că nu mai putea să o ţină şi aceeaşi asociaţie de voluntari s-a oferit să o cumpere şi să o ducă la adăpostul lor, unde Jenny spera din toată inima la o reuniune…

Imagine: EVOLVE Campaigns / YouTube

Când Shirley a ajuns la adăpostul elefanţilor, trecuseră mai mult de 20 de ani de când nu mai văzuse un elefant de vârsta ei; şi fără să ştie, Jenny o aştepta. Elefantul salvat cu 22 de ani mai devreme şi-a recunoscut imediat prietena şi s-a apropiat de aceasta.

Cei doi elefanţi au ajuns să se reunească în cel mai frumos mod şi, chiar şi astăzi, sunt practic prieteni de nedespărţit!

Imagine: EVOLVE Campaigns / YouTube

Se mai spune că, deşi anii trec, elefanţii nu uită, iar povestea tandră a întâlnirii dintre Jenny şi Shirley o dovedeşte din plin. Şi în cazul nostru, desigur, a curs o lacrimă când am văzut aceste două frumoase animale reunindu-se după 22 de ani!

Ţi-a plăcut acest articol?