LiveBiz
Câinele militar fusese despărţit de partenerul său uman: 2 ani mai târziu aude o voce cunoscută strigându-i numele

Câinele militar fusese despărţit de partenerul său uman: 2 ani mai târziu aude o voce cunoscută strigându-i numele

LiveBiz » Poveşti de viaţă » Câinele militar fusese despărţit de partenerul său uman: 2 ani mai târziu aude o voce cunoscută strigându-i numele

Există mulţi soldaţi care folosesc câinii în timpul misiunilor, datorită ajutorului necondiţionat pe care îl oferă şi loialităţii de care dau mereu dovadă. Nu este deloc surprinzător faptul că aceşti soldaţi stabilesc o legătură atât de puternică cu prietenii lor cu patru picioare.

În 2012, când sergentul Jason Bos s-a retras din armată, el a trebuit să se despartă de partenera sa – căţeluşa K9 pe nume Cila, care a continuat să fie folosită în misiuni. Bărbatul a fost copleşit de durere.

Dar la ceva timp după aceea, Jason a aflat că partenera lui dragă, care i-a fost alături în atâtea momente dificile, va fi retrasă din misiuni. Acela a fost momentul când a simţit că trebuie să facă tot ce-i stă în puteri pentru a o adopta. Cu ajutorul unor prieteni speciali a fost pusă la cale o reuniune incredibilă.

Sergentul Bos a petrecut cinci ani alături de Cila în Irak. Ei au fost împreună în peste 100 de misiuni care au inclus acţiuni de patrulare şi detectarea substanţelor explozibile. Din nefericire, Bos a fost separat de femela labrador când a fost nevoit să se retragă din armată din cauza unor probleme la coloană.

Trecuseră doi ani de când Jason nu mai ştia nimic de prietena sa cu patru picioare şi fiecare zi şi-o petrecea întrebându-se cum supravieţuia aceasta pe câmpul de luptă, dacă era fericită şi în siguranţă. Dar veştile bune nu au întârziat să apară: Cila urma să se pensioneze şi era gata să-şi găsească un cămin definitiv şi un stăpân iubitor care era dispus să o adopte

Drept urmare, cu ajutorul organizaţiilor American Humane Association şi Mission K9 Rescue, Cila a călătorit cu avionul până la Chicago, pentru a se reîntâlni cu Sgt. Bos în terminalul Sosiri al Aeroportului Internaţional O’Hare.

Într-o reuniune extrem de emoţionantă, Cila a fost extrem de entuziasmată când l-a auzit pe Sgt. Bos strigând-o pe nume. Femela Labrador a sărit în braţele bărbatului şi apoi s-a pus pe spate pentru a fi mângâiată de burtă.

Urmăriți uimitoarea lor reuniune în videoclipul de mai jos:

Aceşti doi prieteni meritau din plin să se regăsească după toate sacrificiile pe care le-au făcut în prima linie. Ce bine că există organizaţii care depun toate eforturile ca astfel de reuniuni să fie posibile!

Distribuiţi această poveste minunată cu prietenii şi familia pe Facebook.

Ţi-a plăcut acest articol?