LiveBiz
După 10 băieţi, această mamă a născut în sfârşit o fată: acum familia este completă

După 10 băieţi, această mamă a născut în sfârşit o fată: acum familia este completă

LiveBiz » Poveşti de viaţă » După 10 băieţi, această mamă a născut în sfârşit o fată: acum familia este completă

Toată lumea decide să-şi construiască viaţa după cum consideră potrivit. Pe de o parte sunt cei care respectă un plan clasic şi încearcă să nu se îndepărteze prea mult de el, în timp ce la polul opus se află cei care se lasă conduşi de evenimente. În orice caz, toată lumea – fără excepţie – reuşeşte să găsească bucurie şi frumuseţe în lucrurile pe care, în mod neaşteptat, viaţa le oferă. Această familie engleză cu siguranţă a cunoscut multe bucurii: 10 băieţi şi 1 fiică, ultima sosită în familie. Acest cuplu ştie bine ce înseamnă „bucuria de a fi părinte”.

Imagine: Les Wilson Photography

Alexis Brett, după ce l-a născut ultimul ei fiu, Rothagaidh, a avut o surpriză foarte drăgălaşă: sosirea unei fete! Alexis este prima mamă din toată Marea Britanie care deţine acest record. În ultimii 18 ani de viaţă, Alexis a rămas însărcinată de 8 ori şi acum, la 39 de ani, a avut în sfârşit fetiţa mult dorită. Ambii părinţi susţin că de data aceasta este cu adevărat ultima.

Imagine: Les Wilson Photography

Ultima venită se numeşte Cameron şi, potrivit părinţilor ei, a „deranjat” într-un mod plăcut dinamica obişnuită a familiei. Toţi fraţii, de la cei mai în vârstă (17 ani) până la cei mai mici (2 ani) acordă mult mai multă atenţie atunci când sunt acasă – nu vor să-şi trezească sora care doarme şi, în general, sunt mai puţin agitaţi. Toată lumea este foarte încântată de asta, chiar dacă această ultimă sarcină nu a fost cu adevărat planificată. „Este suficient, nu mai vrem copii. Am spus-o şi data trecută, dar de data asta chiar vreau să îmi respect cuvântul. Îmi iubesc familia aşa cum este acum. Cred că este completă aşa.”

Mulţi oameni cred că familia primeşte subvenţii pentru a susţine costurile de întreţinere ale tuturor copiilor lor, dar, în realitate, acest lucru nu este adevărat. „Soţul meu, David, are o slujbă bună, ceea ce înseamnă că nu avem dreptul la beneficii”. David este mecanic de locomotivă şi ea, cu 11 copii, este o mamă cu normă întreagă: face curăţenie de 7 ori pe zi şi bagă 49 de maşini de spălat pe săptămână. Cu toate acestea, când va fi posibil, Alexis vrea să-şi reia locul de muncă cu jumătate de normă ca profesor de fitness.

Imagine: Les Wilson Photography

Desigur, nu este totul roz în viaţa acestei familii numeroase, dar bucuria pe care le-o aduc copiii în fiecare zi reuşeşte să facă să dispară orice greutate.

La mulţi ani acestei minunate familii!

Ţi-a plăcut acest articol?