LiveBiz
Bunica este răpusă de un infarct: rămasă singură, nepoata supravieţuieşte în mod miraculos 5 zile în pătuţ

Bunica este răpusă de un infarct: rămasă singură, nepoata supravieţuieşte în mod miraculos 5 zile în pătuţ

LiveBiz » Poveşti de viaţă » Bunica este răpusă de un infarct: rămasă singură, nepoata supravieţuieşte în mod miraculos 5 zile în pătuţ

Se întâmplă unele lucruri în viaţă ce reuşesc cu adevărat să ne marcheze profund. Sunt acele experienţe greu de uitat şi de care am prefera să nu avem parte niciodată. Acesta este şi cazul lui Anthony, iubitul lui Tracy Ineichen, o mamă de 28 de ani din Maryville, Tennessee, aflată în închisoare din cauza neprezentării în repetate rânduri la un proces.

Brier, fiica lui Tracy, fusese lăsată în grija bunicii sale Annette, mama tinerei de 28 de ani. Femeia a fost întotdeauna o persoană grijulie şi iubitoare pentru fetiţă, până când totul a luat o turnură neaşteptată şi nedorită de nimeni.

Facebook

Tracy a devenit deosebit de suspicioasă în ziua în care mama şi fiica ei nu au reuşit să se prezinte la vizita săptămânală de la închisoare. Cunoscând-o pe mama sa, ştia că nu ratează niciodată o astfel de întâlnire. A fost atât de îngrijorată, încât l-a sunat pe iubitul ei, Anthony, pentru a-l ruga să meargă să verifice dacă totul este în regulă cu Annette şi Brier.

O oră mai târziu, tânărul făcea o descoperire înfiorătoare. Intrând în casă şi fiind uimit de liniştea neobişnuită, o vede pe Brier în pătuţ, vizibil înspăimântată şi confuză. Abia când ajunge în dormitorul lui Annette, găseşte trupul neînsufleţit al femeii întins pe pat.

Facebook

La 58 de ani, mama iubitei sale suferea de o boală de inimă care în cele din urmă i-a provocat moartea. În această situaţie, nepoata a rămas singură cu bunica ei decedată timp de 5 zile şi, cu toate că a fost găsită în stare de şoc şi vizibil slăbită, micuţa a reuşit să supravieţuiască în tot acest timp.

Daily Mail

Acelaşi şoc pe care l-a simţit şi Anthony când s-a confruntat cu această situaţie. În urma cercetărilor, poliţia a descoperit că micuţa Brier a stat singură, fără hrană şi apă timp de 5 zile.

Din fericire, Anthony a reuşit să aibă grijă de fetiţă până când aceasta a fost plasată temporar într-o familie de către cei de la serviciile sociale. După ceva timp Tracy a ieşit din închisoare şi în cele din urmă a reuşit să se reunească cu fiica ei.

Nu mai rămâne decât să sperăm, de dragul mamei şi al adorabilei sale fetiţe, că această experienţă va rămâne pentru ele doar o amintire tristă care se va vindeca o dată cu trecerea timpului.

Ţi-a plăcut acest articol?