LiveBiz
Faceţi cunoştinţă cu Salvador, căţeluşul cu cea mai drăgălaşă mustaţă despre care vorbeşte toată lumea

Faceţi cunoştinţă cu Salvador, căţeluşul cu cea mai drăgălaşă mustaţă despre care vorbeşte toată lumea

LiveBiz » Animale » Faceţi cunoştinţă cu Salvador, căţeluşul cu cea mai drăgălaşă mustaţă despre care vorbeşte toată lumea

Când o căţeluşă împreună cu cei 11 pui ai săi au ajuns la Dallas Animal Services în luna iulie a acestui an, voluntarii de la adăpost au observat imediat că există ceva ciudat în legătură cu căţeluşii abia fătaţi.

Toţi puii au venit pe lume cu păr facial – unii chiar cu barbă pronunţată – dar un căţel în mod special avea ceva unic: o mustaţă „ghidon”.

Hearts & Bones Rescue

Angajaţii adăpostului au avut grijă de numeroasa familie vreme de două săptămâni, dar cu peste 100 de animale fără adăpost care soseau la uşile lor în fiecare zi, ştiau că această situaţie nu este una de lungă durată pentru căţeluşă şi puii ei.

„Puii prezintă un risc foarte mare de a se îmbolnăvi în mediul din adăpost, aşa că ştiam că trebuie să facem cumva să îi scoatem de acolo”, a declarat Allison Seelig de la organizaţia Hearts & Bones Rescue. „Am reuşit să găsim un adăpost uimitor în Dallas, care a acceptat întreaga familie!”

Hearts & Bones Rescue

Însă când salvatorii au văzut căţeluşul cu mustaţă care a primit numele “Salvador Dolly”, multora nu le venea să-şi creadă ochilor.

„Primul lucru pe care oamenii ne întreabă este de obicei: ‘Este adevărat?’ [Există] o mulţime de ‘Nu-mi vine să cred!’” – povesteşte Seelig. „Sincer, şi fraţii lui sunt la fel de drăguţi, aşa că ne-am bucurat cu toţii când i-am cunoscut!”

Hearts & Bones Rescue

La numai 5 săptămâni, căţeluşul poate părea un pic prea tânăr pentru a avea o mustaţă groasă şi modernă, dar acest lucru nu-l deranjează deloc, ci din contră – e bucuros că are parte de toată atenţia.

Întreaga familie este fericită să trăiască într-un loc sigur, unde primeşte toate îngrijirile medicale şi atenţia de care are nevoie. Mama, extrem de grijulie, se asigură că fiecare căţeluş este monitorizat – indiferent dacă are sau nu mustaţă. „

„Puii încă sunt alăptaţi, ceea ce înseamnă un efort uriaş pentru mamă”, a spus Seelig. „Dar primeşte mâncare în cantităţi suficiente pentru a se asigura că le oferă aportul de calorii de care au nevoie!”

În timp ce mama munceşte din greu, căţeluşii săi fac exact contrariul: „Puii nu sunt încă pe picioarele lor şi îşi petrec zilele alternând între lupte şi târât unul peste celălalt”, a spus Seelig. „Duc o viaţă foarte bună.”

După ce căţeluşii vor fi înţărcaţi, întreaga familie va fi transferată spre nord, în statul New York, la sfârşitul lunii august. Acolo merg la un cămin temporal, de unde fiecare va ajunge în grija unei familii definitive care să-l iubească şi să-l aprecieze.

Hearts & Bones RescueŞi suntem siguri că datorită înfăţişării sale speciale, Salvador nu va avea nicio problemă în a-şi găsi familia perfectă.

Distribuiţi acest articol cu prietenii şi familia.

Ţi-a plăcut acest articol?