LiveBiz
Câinele bolnav era lovit cu pietre de fiecare dată când îşi plângea durerea până când cineva decide să schimbe totul

Câinele bolnav era lovit cu pietre de fiecare dată când îşi plângea durerea până când cineva decide să schimbe totul

LiveBiz » Animale » Câinele bolnav era lovit cu pietre de fiecare dată când îşi plângea durerea până când cineva decide să schimbe totul

Louie, un câine abandonat într-o stare extrem de gravă, nu cunoscuse altceva decât o viaţă plină de neglijare şi lipsuri. Patrupedul îşi făcea veacul pe străzile unui sat din nordul Macedoniei şi suferea de scabie şi infecţii severe care i-au lăsat pielea crăpată şi fără pic de păr.

Din cauza aspectului său, bietul Louie era adesea abuzat de săteni. Ori de câte ori patrupedul avea dureri şi plângea cerând ajutorul, oamenii îl alungau cu pietre şi îl speriau pentru că în concepţia lor era doar un „monstru care răspândeşte boala”.

Din fericire, organizaţia Saving Macedonian Strays (SMS) a aflat despre cazul său şi l-a salvat de pe străzi, ducându-l la un adăpost. Dar la acel moment, Louie ajunsese la capătul puterilor şi viaţa îi mai atârna de un fir de aţă. Cu toate acestea, voluntarii s-au încăpăţânat să-l ajute să-şi vindece sufletul zdrobit şi să-şi găsească voinţa de a rămâne în viaţă.

După câteva luni de tratamente medicamentoase şi îngrijiri, starea lui Louie a început să se îmbunătăţească puţin câte puţin. Astăzi, blana lui frumoasă şi-a recăpătat strălucirea şi este din nou sănătos. Acest câine greu încercat este aproape de nerecunoscut după recuperare! Tot ce are nevoie acum este un cămin permanent şi proprietari care să-l iubească.

Adăpostul a emis o actualizare, anunţând faptul că Louie a fost adoptat de o familie din Marea Britanie. Uriaşul blând a lăsat în urmă cicatricile trecutului său trist şi şi-a îmbrăţişat noua familie cu toată dragostea lui. Ce final fericit!

Iată povestea incredibilă a supravieţuirii şi recuperării lui Louie:

Distribuiţi povestea lui Louie pentru a arăta tuturor că fiecare câine merită o şansă la viaţă!

Ţi-a plăcut acest articol?