LiveBiz
10 imagini care demonstrează că fiecare copil merită să aibă un animal de companie

10 imagini care demonstrează că fiecare copil merită să aibă un animal de companie

LiveBiz » Animale » 10 imagini care demonstrează că fiecare copil merită să aibă un animal de companie

Dacă aţi avut un animal de companie în copilărie, probabil aţi rămas cu amintiri frumoase din acea perioadă. Animalele sunt primii noştri prieteni, ne sunt loiali, ne protejează, explorează împreună cu noi şi sunt cei mai potriviţi parteneri de joacă. Nu este de mirare că o mulţime de oameni sunt de acord că patrupezii pot fi extrem de importanţi pentru copii în primii ani de viaţă!

Studii recente arată că micuţii care cresc alături de unul sau mai multe animale de companie sunt mai sănătoşi decât ceilalţi. Câinii par să fie cei mai buni protectori ai sănătăţii fizice, deşi nici pisicile nu fac opinie separată. Există păreri că bebeluşii familiilor cu animale de companie sunt în general mai sănătoşi pe parcursul primului an de viaţă. De asemenea, s-a observat o incidenţă mai scăzută în cazul alergiilor şi astmului.

Desigur, nu orice casă este pregătită pentru un animal de companie. Însă aceste statistici – şi următoarele 10 imagini pot fi argumente destul de convingătoare.

1. Le place să intre în bucluc împreună

Aceşti doi prieteni poate că sunt mici, dar asta nu îi va împiedica să facă tot ceea ce îşi doresc. Mărimea nu contează atunci când lucrezi în echipă!

2. „Fratele” mai mare

Există ceva mai drăgălaş decât un bebeluş şi un patruped care dorm unul lângă celălalt? Zâmbetul fericit al micuţului spune totul!

3. Un sărut dulce de surioară

Cât de drăgălaşă este această fetiţă? Se pare că este destul de mare pentru a putea merge, totuşi şi-a adunat toate puterile pentru a-i oferi fratelui ei canin un pupic din toată inima.

4. „Maimuţa vede, maimuţa face”

Aceşti doi prieteni nu fac doar aceeaşi poză, dar sunt şi îmbrăcaţi din cap până în picioare în portocaliu şi alb! Cine nu ar dori să arate la fel ca cel mai bun prieten?

5. Ajutor

Animalele de companie adoră copiii, dar copiii nu înţeleg întotdeauna care sunt limitele – ceea ce poate duce la o mulţime de situaţii de genul acesta. Sperăm că patrupedul acceptă cu dragoste să fie prins de faţă şi va lua acest lucru în joacă.

6. Echipa de şoc

Copiii şi animalele fac tot felul de năzbâtii atunci când îşi pun mintea la treabă. Acest micuţ nu are doar un câine în echipa sa, ci patru!

7. Acest câine ştie să aibă grijă de prietena sa cea mai bună

Câinii îşi iau rolul de prieteni loiali în serios, iar acest patruped este un exemplu perfect! A văzut că prietena lui vrea să îşi potolească setea, aşa că a fost bucuros să pornească cişmeaua pentru ea.

8. Dacă următoarea poză nu vă impresionează, atunci nimic nu o va mai face

Dragostea pe care această fetiţă o are pentru câinele ei este debordantă. Iar acest lucru se poate vedea pe chipul ei în timp ce se afundă în blana lui moale, în mijlocul locului de joacă. Merită să opreşti timpul în loc pentru o clipă!

9. Sărutul pisicii poate fi cel mai bun motiv de amuzament

Acest copil se se amuză teribil în momentul în care pisica familiei încearcă să-i ofere câteva săruturi! Cum să rezişti în faţa unor mustăţi şi a unui năsuc atât de moale.

10. Nu există nimic mai bun decât să împarţi o gustare cu prietenii

Copiii şi animalele nu prea obişnuiesc să respecte limitele sau să fie prea interesaţi de igienă. Dar, pentru cei doi prieteni, aceste lucruri funcţionează perfect. Desigur, unele persoane vor găsi această imagine nepotrivită, dar în aceeaşi măsură este o ipostaza cât se poate de drăgălaşă.

Cu toate că este un subiect complex, unii cercetători consideră că prezenţa animalelor de companie ajută la dezvoltarea sistemului imunitar al sugarului. Asta înseamnă mai puţine boli atât pe termen scurt, cât şi pe termen lung!

În plus, animalele de companie sunt foarte bune şi pentru sănătatea mentală şi emoţională a copiilor. Prezenţa unui animal reduce stresul, îi ajută pe copii să înveţe să comunice şi să socializeze mai uşor.

Distribuiţi aceste imagini adorabile cu prietenii şi familia.

Ţi-a plăcut acest articol?