LiveBiz
Actorul vede câţiva copii care vând pui şi e interesat de cel mai firav dintre ei – Iată ceea ce i-au dat

Actorul vede câţiva copii care vând pui şi e interesat de cel mai firav dintre ei – Iată ceea ce i-au dat

LiveBiz » Animale » Actorul vede câţiva copii care vând pui şi e interesat de cel mai firav dintre ei – Iată ceea ce i-au dat

Jeffrey Dean Morgan (51 de ani) este un actor bine-cunoscut pentru rolurile sale din filme precum The Good Wife (Soţia perfectă), Grey’s Anatomy (Anatomia lui Grey) şi The Walking Dead. Însă ceea ce poate nu ştiaţi despre Morgan este că iubeşte cu adevărat animalele!

Cu toate acestea, în viaţa privată este o persoană destul de discretă, puţini fiind aceia care ştiu că Jeffrey este un bărbat însurat şi tată de băieţel.

Anunţ
Wiki

Într-o zi, Morgan a fost abordat de un grup de copii în Venice Beach, California. Ei aveau de vânzare 3 câini într-o cutie şi cereau 300 de dolari pe ei. Atunci, Morgan a arătat către o femelă situată în mijlocul cutiei, mult mai mică decât celelalte exemplare. Atunci copiii i-au spus că e tare bolnavă şi probabil nu va supravieţui peste noapte.

Flickr

Morgan a scos o bancnotă de 20 de dolari şi a dat-o copiilor. Actorul nu era foarte încrezător cu privire la starea de sănătate a animăluţului, dar a vrut să facă tot ce îi stătea în putere să îl salveze. De îndată ce au ajuns la o clinică veterinară, medicul i-a spus că încearcă să facă tot posibilul, dar şansele ei de supravieţuire sunt destul de reduse.

Din fericire, starea de sănătate a căţeluşei a început să se îmbunătăţească, hrănită fiind cu un biberon. Morgan a început să aibă speranţa că totul va fi bine şi a prezentat căţeluşa celuilalt patruped, spunându-i: „Bandit, ştii ceva? Voi doi vă veţi înţelege de minune!”

Flickr

În 2009, însoţit de animalul său de companie, Morgan a povestit la talk-show-ul lui Bonnie Hunt, cum în urmă cu 12 ani căţeluşa i-a schimbat viaţa. „Am hrănit-o timp de o lună cu biberonul şi obişnuia să ofere pupici tuturor celor din jur. Drept urmare, i-am dat numele de Bisou, care înseamnă sărut în limba franceză.”

JDMorgan / Twitter

În onoarea lui Bisou şi a voinţei sale incredibile de a trăi, actorul şi-a tatuat numele căţeluşei pe braţ.

JDMorgan / Twitter

Din păcate, prietenii noştri patrupezi nu trăiesc pentru totdeauna… Bisou a petrecut 12 ani spectaculoşi alături de Morgan. Căţeluşa a avut un început nesigur, dar datorită actorului, ea a putut să se bucure de o viaţă plină de dragoste şi afecţiune.

JDMorgan / Twitter

Împărtăşiţi această frumoasă poveste cu prietenii şi familia!

Ţi-a plăcut acest articol?