LiveBiz
El are 25 de ani, ea are 62 de ani şi, în ciuda prejudecăţilor unora, formează un cuplu inseparabil

El are 25 de ani, ea are 62 de ani şi, în ciuda prejudecăţilor unora, formează un cuplu inseparabil

LiveBiz » Poveşti de viaţă » El are 25 de ani, ea are 62 de ani şi, în ciuda prejudecăţilor unora, formează un cuplu inseparabil

Indiferent de diferenţa de vârstă, când simţi fluturi în stomac, sunt mari şanse să nu mai poţi face absolut nimic. Un sentiment de care protagoniştii acestei frumoase poveşti de dragoste se bucură în fiecare zi, chiar dacă se confruntă cu o mulţime de prejudecăţi,.

André Rocha are 25 de ani şi s-a îndrăgostit nebuneşte de Lucy, o femeie de 62 de ani. În ciuda diferenţei mari de vârstă dintre cei doi, există o dragoste pură şi adevărată între ei.

Sursa: Veja Sao Paulo

André avea doar 17 ani când a început să folosească Tinder, binecunoscuta aplicație de întâlniri și acolo a cunoscut-o pentru prima dată pe Lucy; La acea vreme, în 2013, Lucy avea 54 de ani. După aproximativ doi ani de relație la distanță, conversații și „seducție”, fără să fi avut vreodată o întâlnire reală, André și Lucy au decis în cele din urmă să se întâlnească la o cină romantică .

Cina a decurs bine, cei doi au vorbit despre pasiunile pe care le au în comun (de la muzică la filme, cărți și călătorii) și în cele din urmă s-au îmbrățișat !

Sursa: Veja Sao Paulo

Din acel moment, nu numai că au început să se întâlnească, dar cu timpul au decis să dezvăluie relaţia familiilor din care fac parte. André povesteşte cum i s-a destăinuit mamei sale: „Treptat, am început să-i povestesc mamei despre Lucy şi i-am spus că mă întâlnesc cu o femeie mai în vârstă. ‘Mai mare cu câţi ani?’, m-a întrebat ea. ‘Mai în vârstă decât tine!’, i-am răspuns”.

În ciuda temerilor iniţiale, familiile lui André şi Lucy au acceptat relaţia lor; spre deosebire de prietenii şi cunoscuţii băiatului, aparent mult mai puţin înţelegători: „Pentru prietenii mei, acceptarea a fost foarte dificilă. Unele comentarii au amestecat imaturitatea şi răutatea şi, prin urmare, majoritatea dintre ei m-au dezamăgit”.

Sursa: Veja Sao Paulo

În ciuda a o mie de dificultăţi, povestea lor de dragoste este încă foarte solidă şi acum trăiesc o nouă fază. Casa în care locuia Lucy cu mama ei este în curs de renovare şi cei doi intenţionează să adopte unul sau doi copii. De asemenea, plănuiesc să se căsătorească pe o plajă şi să meargă la Disneyland cu viitoarea lor familie.

O frumoasă poveste de dragoste care ne învaţă încă o dată că vârsta nu este un obstacol în calea construirii unei noi vieţi!

Ţi-a plăcut acest articol?