LiveBiz
Kirk Douglas a sărbătorit cea de-a 102-a aniversare alături de iubita sa soţie, Anne Buydens, în vârstă de 99 de ani

Kirk Douglas a sărbătorit cea de-a 102-a aniversare alături de iubita sa soţie, Anne Buydens, în vârstă de 99 de ani

LiveBiz » Poveşti de viaţă » Kirk Douglas a sărbătorit cea de-a 102-a aniversare alături de iubita sa soţie, Anne Buydens, în vârstă de 99 de ani

În zilele noastre, iubirea de lungă durată poate părea ceva desprins din basme – şi acest lucru este valabil mai ales atunci când ne gândim la cuplurile de la Hollywood.

Dar există şi unele persoane care o afişează cu adevărat în viaţa reală – iar Kirk Douglas şi frumoasa sa soţie, Anne Buydens, sunt cel mai bun exemplu.

Cei doi soţi inseparabili sunt căsătoriţi de 65 de ani şi recent au sărbătorit ce-a de-a 102-a aniversare a lui Kirk.

Kirk Douglas este unul dintre ultimii supravieţuitori ai epocii de aur a cinematografiei americane. Cariera lui se întinde pe o perioadă de zeci de ani, iar talentul său a cunoscut mai multe etape, de la producător, regizor şi autor cu zeci de nuvele şi memorii personale.

La fel ca în anii trecuţi, membrii familiei i-au organizat o petrecere pe cinste legendarului actor şi i-a adus un omagiu pe social media.

Actoria s-a transmis de la o generaţie la alta în familia Douglas, către cel mai mare fiu Michael Douglas, probabil cel mai cunoscut dintre cei patru copii ai lui Kirk. Soţia lui Michael, actriţa Catherine Zeta-Jones, a apelat la contul său de pe Instagram pentru a-şi omagia socrul, dorindu-i tot ce-i mai bun cu ocazia zilei sale de naştere.

Ea i-a adus un prinos de recunoştinţă emoţionant legendarului star de la Hollywood, publicând recent un videoclip cu Kirk pe contul ei de Instagram, în timp ce dansa cu fiul său, Dylan. Pe fundal, fiica ei, Carys, interpretează la pian piesa „Beautiful”, ce poartă semnătura Christinei Aguilera.

„102 ani fericiţi pentru cel mai frumos om. Te iubim pe Kirk”, este textul ce însoţeşte filmarea.

 

View this post on Instagram

 

Happy 102nd birthday to the most beautiful man. We love you Kirk.

A post shared by Catherine Zeta-Jones (@catherinezetajones) on

Între timp, nepotul lui Kirk, Cameron Douglas (fiul cel mare al actorului Michael Douglas), a onorat ziua de naştere a bunicului său prin intermediul reţelelor sociale. El a postat o fotografie mai veche cu Kirk alături de micuţa Lua Izzy, strănepoata sa, menţionând:

„Zi de naştere fericită pentru un domn adevărat, cu o inimă de aur 💛 Te iubim Pappy!  #102

Facebook

Anul trecut, cu ochii aproape în lacrimi, Michael Douglas şi-a onorat tatăl într-un discurs emoţional, după ce a primit o stea pe bulevardul celebrităţilor, Hollywood Walk of Fame.

„Tatăl meu este aici”, a spus el. „În câteva săptămâni, Kirk va împlini 102 de ani! Înseamnă atât de mult pentru mine, tată, că tu eşti astăzi cu mine, aici. Îţi mulţumesc pentru sfaturile tale, pentru inspiraţie, şi vreau să spun cu toată inima mea că sunt mândru că sunt fiul tău”, a încheiat, emoţionat, Michael Douglas.

Kirk Douglas (pe numele său real Issur Danielovitch Demsky) s-a născut în 1916, în Amsterdam, New York, în acelaşi an în care îmbuteliatorii Coca-Cola au aprobat sticla unică, specifică – ce a rămas neschimbată până în zilele noastre. A fost, de asemenea, anul în care Woodrow Wilson a fost ales pentru cel de-al doilea mandat de preşedinte.

Kirk Douglas şi soţia sa, Anne Buydens, s-au căsătorit în urmă cu 65 de ani şi au avut împreună doi fii, pe Eric Douglas şi Peter Douglas. Au trecut prin multe împreună şi chiar şi în ziua de azi sunt inseparabili.

Distribuiţi acest articol pentru a-i ura „La mulţi ani” legendarului Kirk Douglas cu ocazia celei de-a 102-a aniversări!

Ţi-a plăcut acest articol?