LiveBiz
Câinele s-a întors la adăpost de 11 ori, înainte ca personalul să-şi dea seama că îşi găsise de mult casa mult visată

Câinele s-a întors la adăpost de 11 ori, înainte ca personalul să-şi dea seama că îşi găsise de mult casa mult visată

LiveBiz » Animale » Câinele s-a întors la adăpost de 11 ori, înainte ca personalul să-şi dea seama că îşi găsise de mult casa mult visată

În 2014, Gumby a fost adus la „Charleston Animal Society (CAS)”, un adăpost pentru animale din Carolina de Sud. Personalul adăpostului nu se aştepta la ceea ce avea să se întâmple peste numai un an cu acest câine.

După ce au încercat să-i găsească o familie pentru totdeauna, Gumby a ajuns să se întoarcă la adăpostul CAS de 11 ori. Da, aţi citiţi bine… de 11 ori! Iar motivul nu este nici pe departe unul obişnuit!

Gumby a devenit un adevărat maestru al evadărilor. Indiferent de măsurile de precauţie luate de noii săi proprietari, chiar şi după ce au fost avertizaţi despre talentele sale de Houdini, Gumby şi-a găsit drumul înapoi către acelaşi adăpost de unde a plecat.

De câteva ori Gumby a reuşit să scape, dar a fost găsit, din fericire, de oameni buni care l-au returnat la CAS! Au urmat mai multe escapade, iar proprietarii lui nu au mai suportat acest comportament, aşa că l-au adus chiar ei înapoi la CAS. Indiferent de eforturile personalului de a-i găsi o casă, câinele a revenit în total de 11 ori…

6 decembrie 2015 a fost ultima dată când adăpostul a încercat să-l plaseze pe Gumby într-o casă. Dar nici de această dată nu a fost un succes. Noul său proprietar, disperat ca nu mai ştia ce să facă, a povestit că Gumby scăpase de 3 ori într-o lună! De fiecare dată prin uşa prevăzută cu plasă pentru insecte.

Mesajul a fost în sfârşit clar: Gumby nu fugea, el încerca doar să ajungă acasă! Gumby s-a simţit mai iubit şi mai confortabil în adăpost. Nu a încercat niciodată să fugă când era în CAS. Nici măcar o singură dată!

Echipa a observat, de asemenea, că Gumby avea talent pentru a calma câinii înspăimântaţi şi anxioşi din adăpost. Poate că a crezut că are o muncă importantă de făcut acolo…

Anii au trecut, iar Gumby şi-a găsit de mult un loc căruia să-i spună „acasă”, unde lucrează alături de oamenii săi preferaţi de la adăpost. De asemenea, se joacă şi aleargă alături de zeci de câini în fiecare zi. Este un fel de şeful câinilor din adăpost! Sau cum se spune, directorul lor general!

Din fericire, echipa CAS nu a renunţat niciodată la Gumby pentru că acum este exact unde şi-a dorit să fie şi exact unde îi era locul! Poate că nu locuieşte într-o casă tradiţională, dar este acolo unde este fericit şi iubit aşa cum merită!

Ţi-a plăcut acest articol?