LiveBiz
Felina cu inima frântă îşi regăseşte fericirea atunci când stăpânii săi aduc acasă un căţeluş orb

Felina cu inima frântă îşi regăseşte fericirea atunci când stăpânii săi aduc acasă un căţeluş orb

LiveBiz » Animale » Felina cu inima frântă îşi regăseşte fericirea atunci când stăpânii săi aduc acasă un căţeluş orb

Oscar este o pisică roşcovană care până de curând a avut un foarte bun prieten pe nume Dexter. Pisica era foarte apropiată de Dex şi îi plăcea să facă totul alături de el. Din acest motiv, când Dex a plecat din această lume, inima lui Oscar a fost sfâşiată, lipsindu-i nespus de mult cel mai bun prieten al său. Totuşi, totul s-a schimbat după ce pisica a întâlnit un căţeluş orb pe nume Jude. Dintr-o felină cu inima frântă, a devenit o pisică mult mai jucăuşă şi fericită.

Înainte de a se muta în casa lui Oscar, Jude a locuit în adăpostul „Lennon’s Legacy Sanctuary”. În ciuda faptului că este orb, nu a lăsat nimic să-l împiedice să-şi trăiască viaţa la intensitate maximă. Îi place să să se joace şi adoră să alerge caprele. Toţi cei de la adăpost au fost uimiţi când au aflat cât de bine se descurcă prin casă. Este atât de energic şi se înţelege de minune cu celelalte animale.

Jude iubeşte pisica Oscar şi petrece destul de mult timp cu alături de ea. A ajutat-o ​​pe felina cu inima frântă să se simtă din nou fericită. Nu numai că ajută pisica, dar ajută şi întreaga familie şi le face viaţa mai frumoasă şi mai strălucitoare.

„Când a venit pentru prima dată la noi, promisiunea noastră a fost că îi vom face viaţa mai frumoasă. Şi de aceea ne place să împărtăşim povestea lui cu toţi ceilalţi. Este un adevărat vindecător pentru toată familia noastră”, mărturisesc proprietarii.

Urmăriţi videoclipul de mai jos pentru a vedea povestea completă:

Cat Was So Heartbroken Until His Parents Adopted A Blind Pittie Puppy

Watch a blind pittie puppy show a heartbroken cat how to be happy 💗

Publicată de The Dodo pe Luni, 23 noiembrie 2020

Căţeluşul orb Jude îi arătă pisicii cu inima frântă cum să fie fericită. Dacă l-aţi îndrăgit deja pe Jude, îl puteţi urmări pe Instagram.

Ţi-a plăcut acest articol?