LiveBiz
Bărbatul descoperă un căţeluş plângând în coşul de gunoi şi face totul pentru a-l salva

Bărbatul descoperă un căţeluş plângând în coşul de gunoi şi face totul pentru a-l salva

LiveBiz » Animale » Bărbatul descoperă un căţeluş plângând în coşul de gunoi şi face totul pentru a-l salva

Recent, SamAjam, un utilizator al portalului Imgur, a împărtăşit câteva imagini cu un pui adorabil: un căţeluş pe care soţul ei l-a găsit într-un coş de gunoi. Bărbatul tocmai pleca de locul de muncă când a mers să arunce o cutie la coşul de gunoi; acolo a găsit un biet căţeluş plângând şi cerând ajutor.

„Iată imaginea pe care mi-a trimis-o cu puiul. A plouat zile întregi aici şi nu pot înţelege de ce a făcut cineva una ca asta”.

Imagine: Aanimals

Din fericire, soţul lui SamAjam a refuzat să lase bietul câine şi a decis să-l ducă acasă. Odată ajuns la căldură şi într-o casă iubitoare, căţeluşul a putut dormi în pace.

Imagine: Aanimals

Cuplul nu a avut niciodată un căţeluş atât mic

Puiul nu avea mai mult de o lună şi femeia nu ştia cum să aibă grijă de el. Aşa că SamAjam nu a ezitat să ceară ajutor comunităţii Imgur, care, evident, i-a recomandat o vizită la medicul veterinar.

Imagine: Aanimals

Chiar dacă cuplul nu are experienţă cu un căţeluş atât de mic, cei doi soţi sunt dispuşi să facă orice pentru ca micuţul să crească sănătos. La scurt timp după ce l-au primit în casa lor, cei doi tineri au stabilit o legătură minunată cu cel mai nou membru al familiei lor şi sunt hotărâţi să-i ofere o viaţă de vis.

Împărtăşiţi această poveste minunată cu prietenii şi familia!

Ţi-a plăcut acest articol?