LiveBiz
Copilul de 4 ani dezvăluie secretul tatălui său la grădiniţă: Imediat educatoarea pune mâna pe telefon şi cere explicaţii

Copilul de 4 ani dezvăluie secretul tatălui său la grădiniţă: Imediat educatoarea pune mâna pe telefon şi cere explicaţii

LiveBiz » Poveşti de viaţă » Copilul de 4 ani dezvăluie secretul tatălui său la grădiniţă: Imediat educatoarea pune mâna pe telefon şi cere explicaţii

Un pedagog poate fi adesea cel de-al treilea adult ca importanţă din viaţa unui copil. Nancy Bleuer este o educatoare atentă şi grijulie, în vârstă de 54 de ani. Şi-a luat angajamentul că va face tot ce-i stă în putinţă pentru a-i proteja şi mângâia pe micuţi atunci când nu se simt în siguranţă.

Într-o zi, aceasta a observat că micul Camden, un băieţel în vârstă de 4 ani din grupa ei, nu se comportă ca de obicei. Ea a decis să discute cu copilul, pentru a afla dacă s-a întâmplat ceva acasă.

Atunci băieţelul i-a spus lui Nancy despre tatăl său… În momentul în care a aflat care era adevărata problemă, inima i s-a frânt. Nancy a simţit că trebuie să facă ceva – aşa că nu a mai stat pe gânduri, acţionând imediat.

Darreld Petersen / Facebook

Ea a aflat că Darreld Petersen (34 de ani), tatăl lui Camden, era foarte bolnav. Când Nancy şi-a dat seama cât de grave erau lucrurile, ea a devenit şi mai îngrijorată, deoarece a înţeles cât de mult îl afectează pe Camden acest lucru

Doctorii îi spuseseră lui Darreld ca rinichii mai funcţionează la o capacitate de 20%, iar în timpul procedurii de dializă, Darreld arăta atât de rău, încât bietului Camden îi era teamă că-l vede pentru ultima oară. Bărbatul avea nevoie urgentă de un transplant. Când Nancy a observat tristeţea copilului, a simţit că trebuie să facă ceva… şi repede. Drept urmare, ea a decis să-l cheme pe tatăl copilului la o discuţie.

Darreld Petersen / Facebook

Nancy a decis să ajute această familie. Dar cum? Cum poate un educator să ajute o familie care se lupta cu o asemenea situaţie? Primul lucru care i-a venit în minte a fost să se ofere să aibă grijă de Camden. Sau să îl ducă şi să îl ia de la grădiniţă. Dar educatoarea a mers mult mai departe. Ea s-a oferit să-i doneze un rinichi în cazul în care între ei ar exista compatibilitate.

Facebook – Nancy Bleuer

În mod miraculos, ea s-a dovedit a fi perfect compatibilă. Tot ce trebuia să facă era să completeze documentele necesare.

„Am fost foarte încântată de asta”, a spus Bleuer. „Eram extaziată. Nu ştiu ce aş fi făcut dacă nu eram compatibili.”

După cum era de aşteptat, Darrel a fost atât de încântat şi fericit totodată când a auzit de oferta extraordinară a lui Nancy. Pentru el, nu era altceva decât o şansă uriaşă de a-şi putea continua viaţa.

Facebook – Nancy Bleuer

„Este incredibil ce mi se întâmplă”, a mărturisit Petersen. „Există persoane care aşteaptă în fiecare zi pentru un rinichi, pentru un organ în general. Aş fi vrut să fie mai mulţi oameni ca ea. Mi-a oferit o a doua şansă la viaţă.”

Când cei din familie au aflat că rinichiul lui Nancy este compatibil cu organismul lui Darreld, ei au decis să o surprindă cu flori la grădiniţă.

Camden, desigur, era cel mai fericit de această turnură fericită. Doar imaginaţi-vă că propria lui educatoarea a devenit o super eroină, ajutând la salvarea vieţii tatălui său! Transplantul s-a dovedit a fi un succes, fiind efectuat la University of Iowa Hospitals and Clinics, de către o echipă de medici formată din Dr. Alan Reed, Dr. Zoe Stewart Lewis si Dr. Daniel Katz.

University of Iowa Stead Family Children’s Hospital / Facebook

Lumea este plină de oameni speciali! Dacă toţi ar fi la fel ca Nancy, lumea ar fi un loc mult mai bun. Să sperăm că Darreld şi educatoarea se vor recupera rapid după operaţie.

Ce părere aveţi despre darul minunat al lui Nancy pentru tatăl lui Camden? Spuneţi-vă părerea în comentarii şi împărtăşiţi această poveste pentru a da speranţă oamenilor care trec prin momente dificile.

Ţi-a plăcut acest articol?