LiveBiz
Bărbatul este filmat acoperind câinele care tremura de frig pe stradă

Bărbatul este filmat acoperind câinele care tremura de frig pe stradă

LiveBiz » Animale » Bărbatul este filmat acoperind câinele care tremura de frig pe stradă

Situaţia câinilor fără adăpost este o problemă la nivel mondial care necesită din ce în ce mai multă atenţie. Există mulţi oameni care se implică şi organizaţii de salvare care îşi fac bine treaba, dar niciodată nu este îndeajuns.

Populaţia de câini şi pisici aflate pe străzi este enormă. În unele ţări mai mult, în altele mai puţin, dar când descoperim că există animale de companie abandonate care fac foamea sau sunt victime ale abuzurilor şi umilinţelor, înţelegem că este nevoie de mult mai mult ajutor.

Tot ceea ce se întâmplă nu este suficient!

Acest tânăr nu ezită să facă un gest de toată isprava vizavi de acest căţeluş.

Mulţi oameni contribuie la salvarea vieţii animalelor prin acţiuni simple. Uneori poate că nici nu este nevoie să luaţi animalul acasă, deoarece există organizaţii care ajută animalele cu risc să fie salvate!

Comunicaţi doar cu oamenii potriviţi şi puteţi ajuta. Există şi oameni care decid să meargă puţin mai departe şi simt că nu pot sta liniştiţi. Atunci hotărăsc să se implice, chiar dacă nu cu mult.

În acest videoclip emoţionant, protagonistul imaginilor nu ezită să ajute un căţeluş să se simtă mai confortabil în ciuda situaţiei sale.

Unii cred că este un gest neînsemnat, dar pentru un câine sau o pisică care nu a cunoscut niciodată confortul unui cămin sau compasiunea umană, este totul. Puteţi fi siguri de asta!

Ţi-a plăcut acest articol?