LiveBiz
Raţa sălbatică întâlneşte un câine şi în scurt timp stabilesc cea mai frumoasă relaţie de prietenie

Raţa sălbatică întâlneşte un câine şi în scurt timp stabilesc cea mai frumoasă relaţie de prietenie

LiveBiz » Animale » Raţa sălbatică întâlneşte un câine şi în scurt timp stabilesc cea mai frumoasă relaţie de prietenie

O raţă care are habitatul pe lacul din spatele casei lui Evan Hastings se simţea foarte singură – până când l-a întâlnit pe McGee.

Adorabilul câine în vârstă de 6 ani are o inimă uriaşă şi nu pare deloc deranjat de faptul că prietena sa cu pene este puţin cam insistentă.

„Este un câine minunat şi prietenos”, mărturiseşte Hastings. „Cred că raţa se simţea singură şi a început să-l hărţuiască pe McGee. În scurt timp au devenit cei mai buni prieteni.”

Raţa, poreclită Daffy, îşi petrece acum zilele bălăcindu-se alături de McGee. Daffy încearcă constant să-i atragă atenţia patrupedului, iar McGee este incredibil de răbdător. Îşi împarte chiar hrana cu Daffy în fiecare dimineaţă şi mănâncă din acelaşi bol.

„În timpul zilei, McGee stă culcat pe iarbă, iar raţa, cel mai probabil, stă cocoţată pe spatele lui”, povesteşte Hastings. „Cred că McGee se enervează după un timp, pentru că raţa îl ciuguleşte neîntrerupt dine cine ştie ce motiv.”

Daffy cu greu se desparte de McGee, iar când se înserează, cei doi petrec ore bune înotând împreună. Lui Daffy îi place să sară în iaz, să înoate şi să-l scoată pe McGee din apă. McGee pare să se bucure de momentul în care Daffy se urcă pe spatele său.

„Când înoată împreună, raţa încearcă întotdeauna să rămână pe spinarea câinelui”, spune Hastings. „Uneori, când este acolo, îşi întinde aripile cât poate de mult – e o scenă atât de amuzantă”.

Îi puteţi vedea pe cei doi prieteni în acţiune în videoclipul de mai jos:

Singurul lucru care-i creează lui Daffy un disconfort major este momentul în care ceilalţi câini ai proprietarului Hastings încearcă să se alăture acţiunii. „Mai am doi câini Beagle şi îi eliberez noaptea, iar raţa îi alungă înapoi la coteţ”, spune Hastings râzând. „Din anumite motive, raţa nu vrea alţi câini în jurul lui McGee – asta poate pentru că este egoistă şi şi-l doreşte numai pentru ea”.

Distribuiţi această frumoasă poveste cu prietenii şi familia.

Ţi-a plăcut acest articol?