LiveBiz
Actriţa principală din Dirty Dancing revine pe ringul de dans după 23 de ani – Acum doar urmăriţi-i mişcările

Actriţa principală din Dirty Dancing revine pe ringul de dans după 23 de ani – Acum doar urmăriţi-i mişcările

LiveBiz » Spectacol » Actriţa principală din Dirty Dancing revine pe ringul de dans după 23 de ani – Acum doar urmăriţi-i mişcările

Când Dirty Dancing a apărut pentru prima oară pe marile ecrane în vara anului 1987, acesta a făcut furori în rândul generaţiei de adolescenţi de la acea vreme.

Lumea a fost fermecată, pentru că nimeni nu mai văzuse până atunci un astfel de film: muzica, povestea plină de romantism şi, bineînţeles, uimitorul dans al legendarului Patrick Swayze alături de frumoasa Jennifer Gray.

Milioane de oameni din întreaga lume au umplut sălile de cinema şi filmul a avut un succes atât de mare, încât până în 2009, producătorii încasaseră 214 milioane de dolari din difuzări şi vânduseră peste un milion de casete video.

Coloana sonoră a fost lansată pe două albume multi-platinum şi sub forma mai multor single-uri. Dintre acestea piesa „Time of My Life” a câştigat Globul de Aur, Premiul Academiei pentru Cel mai bun Cântec Original şi un Premiu Grammy pentru Cel mai Bun Duet.

Deşi este încă proaspăt în mintea noastră, au trecut 32 de ani de la lansarea producţiei cinematografice. Dar în 2010, fanii de pretutindeni au avut o adevărată revelaţie atunci când Jennifer Gray, care în film a jucat rolul personajului Frances „Baby” Houseman, a revenit pe ringul de dans.

După succesul răsunător avut în 1987 cu filmul Dirty Dancing, Jennifer Gray a dispărut rapid din lumina reflectoarelor. Partenerul său din film, Patrick Swayze, a continuat să aibă o carieră de succes, care i-a adus roluri importante în producţii precum Ghost şi Donnie Darko.

Dar pentru Jennifer Grey situaţia a fost complet diferită.

Un accident tragic de maşină a făcut-o să se retragă din centrul atenţiei la numai 27 de ani şi, cu toate că a mai jucat şi în alte filme, apariţiile nu au fost niciodată pe măsura rolului din Dirty Dancing.

Din fericire în 2010, Jennifer Gray a decis să apară din nou în faţa publicului – în calitate de concurentă în cel de-al 11-lea sezon al emisiunii TV „Dancing with the Stars”.

Acela a fost momentul când a uimit juriul şi publicul cu mişcările ei incredibile.

Jennifer_grey / Instagram

Deşi au trecut mai bine de 3 decenii de la lansarea filmului, abilităţile de dans nu au părăsit-o niciodată pe Jennifer Gray.

Ea a uimit pe toată lumea cu mişcările sale fermecătoare şi alături de partenerul ei de dans, Derek Hough, a mers până la final câştigând cel de-al 11-lea sezon al competiţiei!

Această minunată compilaţie a celor mai bune scene de dans poate fi văzută în clipul de mai jos şi este o încântare să o urmărim din nou în acţiune.

Vârsta este într-adevăr doar un număr – lucru pe care Jennifer Gray, la cei 58 de ani ai săi (50 în momentul participării la competiţie), îl dovedeşte din plin cu abilităţile sale uimitoare de dans. Atât de profesionistă, atât de elegantă!

Vă rugăm să distribuiţi acest articol dacă v-a făcut plăcere să o revedeţi pe Jennifer dansând din nou!

Ţi-a plăcut acest articol?