LiveBiz
Câinele aşteaptă în fiecare zi autobuzul doar pentru a primi o porţie de mâncare din partea şoferului

Câinele aşteaptă în fiecare zi autobuzul doar pentru a primi o porţie de mâncare din partea şoferului

LiveBiz » Animale » Câinele aşteaptă în fiecare zi autobuzul doar pentru a primi o porţie de mâncare din partea şoferului

Extraordinara prietenie dintre o căţeluşă fără stăpân şi un şofer de autobuz din oraşul Santos, São Paulo, a ajuns subiect de prima pagină în multe ziare locale. Ea aşteaptă în fiecare zi ca omul său preferat să oprească în staţie pentru a primi ceva delicios!

Filmarea care surprinde această întâlnire zilnică a devenit de curând virală, după ce a fost publicată pe pagina de Facebook Viver em Santos.

Imaginile o înfăţişează pe „Neguinha” aşteptându-şi prietenul uman care îi oferă porţia de hrană. Când autobuzul opreşte în staţie, ea urcă pe la uşa din faţă, îşi ia gustarea şi coboară repede ca să o mănânce pe trotuar.

Potrivit şoferului Luiz Antônio Silva (56 de ani), acest lucru se întâmplă de mai bine 5 ani, zilnic, în faţa unei benzinării de pe Strada Pinheiro Machado, din cartierul Vila Mathias, în jurul orei 5:50.

El a declarat postului de televiziune G1 că un bărbat ce era angajat la o companie din apropiere a fost cel care a început să hrănească câinele, dar într-o zi acesta a demisionat. Acela a fost momentul în care şoferul a decis să continue acest gest frumos.

Gustarea zilnică

„Când respectivul angajat a încetat să mai lucreze în acea companie, mi-am dat seama că Neguinha încă îl aştepta, aşa că am decis să continui să îi ofer gustarea zilnică.”

Şoferul Luiz Antonio spune că patrupeda este foarte isteaţă şi nu lipseşte niciodată de la întâlnire:

„Acestă căţeluşă este foarte inteligentă. Ea mă aşteaptă în fiecare zi la aceeaşi oră”, mărturiseşte bărbatul.

Adopţia

El a mai dezvăluit că de curând „Neguinha” a fost adoptată de angajaţii benzinăriei. Este o adevărată mascotă pentru mulţi oameni care trec prin acea zonă.

Şefa benzinăriei, Evelyn Ramos, a confirmat şi a mai adăugat faptul că „Neguinha” a apărut acolo în 2015, când a fugit din casa proprietarului.

Vecinii şi angajaţii au început să o hrănească, drept urmare căţeluşa a rămas fidelă locului.

În prezent primeşte hrană, apă şi are o căsuţă amenajată lângă benzinărie. Oamenii cu suflet bun o duc frecvent la veterinar şi o programează din când în când la o binemeritată baie.

Posted by Viver em Santos e região on Friday, April 19, 2019

Distribuiţi acest articol cu prietenii şi familia pe Facebook.

Ţi-a plăcut acest articol?