LiveBiz
Un bărbat decide să-l angajeze pe omul fără adăpost care cerşea în fiecare zi în faţa pizzeriei sale

Un bărbat decide să-l angajeze pe omul fără adăpost care cerşea în fiecare zi în faţa pizzeriei sale

LiveBiz » Poveşti de viaţă » Un bărbat decide să-l angajeze pe omul fără adăpost care cerşea în fiecare zi în faţa pizzeriei sale

Uneori, cel mai frumos gest de sprijin este şi cel care iese cel mai puţin în evidenţă; Acesta poate veni din inima unei persoane cu cele mai pure sentimente şi care ar face orice pentru a ajuta pe cineva aflat în dificultate.

O inimă la fel de mare ca cea a lui Rishi Sharma, proprietarul unei cunoscute pizzerii de lângă Lower Hutt, Noua Zeelandă, care a angajat un om fără adăpost ce obişnuia de ceva timp să cerşească în fata restaurantului său.

Anunţ
Imagine: RNZ

Rishi Sharma, proprietarul Domino’s Pizza din Lower Hutt, îl văzuse de mult pe bărbat ghemuindu-se în afara restaurantului său, cerşind cu mesaj scris pe o bucată de carton; la ieşire, clienţii sau trecătorii aruncau din când în când câte o monedă spre omul care se zbătea să facă rost de minimul necesar pentru existenţă.

Într-o zi, Rishi s-a apropiat de bărbatul fără adăpost şi i-a făcut o propunere minunată: „I-am văzut cartonul de la cutia de pizza şi am parcat maşina, m-am dus lângă acest om şi i-am spus:” Salut omule, eşti bine?”

Imagine: RNZ

Rish a descoperit că bărbatul, pe nume Wallace, nu mâncase de câteva ore, aşa că proprietarul l-a lăsat să intre şi i-a oferit o pizza, cafea fierbinte şi un loc de muncă. Când Wallace a auzit aceste cuvinte, nu i-a venit să creadă: a acceptat bucuros această slujbă, deoarece fiind fără adăpost, nu avea nici unde să doarmă şi nici unde să mănânce.

Şi se pare că Wallace a devenit un pizzar cu adevărat bun!

Imagine: RNZ

Astăzi, fostul om fără adăpost lucrează la pizzeria lui Rishi de mai bine de trei săptămâni. Învaţă încetul cu încetul, dar îi oferă o mare satisfacţie şefului său şi lui însuşi, acum că are un venit sigur şi un loc unde să muncească şi să doarmă. Rishi a spus: „Este foarte fericit, acum are o locuinţă cu chirie în oraşul Taita!”

Ce poveste frumoasă despre revenirea şi reintegrarea unui om care nu mai avea nimic! Sincere mulţumiri lui Rishi pentru gestul său! Este un OM care merită toate aprecierile.

Ţi-a plăcut acest articol?