LiveBiz
Stăpâna și câinele se bucură de o plimbare obişnuită cu mașina, până când o melodie de-a lui Michael Jackson răsună în difuzoare

Stăpâna și câinele se bucură de o plimbare obişnuită cu mașina, până când o melodie de-a lui Michael Jackson răsună în difuzoare

LiveBiz » Animale » Stăpâna și câinele se bucură de o plimbare obişnuită cu mașina, până când o melodie de-a lui Michael Jackson răsună în difuzoare

Nu este cu nimic neobişnuit să călătoreşti prin oraş şi să fredonezi melodii alături de cel mai bun prieten al tău. Este perfect valabil chiar dacă cel mai bun prieten pe care îl ai se întâmplă să aibă patru picioare.

Faceţi cunoştinţă cu Honey, un câine care nu se satură de muzica lui Michael Jackson.

Rumble

Honey nu este un fan al oricărui cântec ce poartă semnătura Regelui muzicii Pop. El rămâne liniştit până când stăpâna lui, Melissa Mourelatos, pune o singură melodie: „Will You Be There”, acesta fiind momentul în care Honey îşi arătă cu adevărat latura artistică!

Dacă sunteţi familiarizaţi cu filmul „Free Willy (Salvaţi-l pe Willy)” din 1993, atunci veţi recunoaşte acest cântec. Se pare că alegerea melodiei preferate a lui Honey nu este întâmplătoare, fiind extrasă de pe coloana sonoră a unui film în care un om şi animal devin cei mai buni prieteni!

Rumble

Fiind o mare iubitoare de animale, Mourelatos a recunoscut talentul pe care câinele ei iubit îl posedă şi din fericire pentru toţi, l-a împărtăşit cu utilizatorii de social media. Ea a surprins acest moment într-un clip video şi l-a distribuit pe pagina de Facebook „I Love My Dog”.

Deşi există multe filmări cu câini melomani, niciuna nu se compară cu cea în care îl putem auzi pe Honey.

Rumble

S-ar putea să nu cadă perfect pe note, dar cu siguranţă se descurcă de minune. În interpretarea lui Honey, melodia „Will You Be There” sună chiar mult mai bine decât ceea ce am auzit din partea unor persoane care încearcă să facă karaoke!

Rumble

Acest videoclip durează mai puţin de un minut, dar merită fiecare secundă. Vă garantăm că vocalizele lui Honey vă vor aduce zâmbetul pe buze!

Distribuiţi acest articol cu prietenii şi familia pe Facebook pentru a le aduce tuturor un zâmbet pe chip.

Ţi-a plăcut acest articol?