LiveBiz
Căţeluşa pierdută în larg înoată 9 km, apoi merge 20 km – şi toate acestea pentru a se reuni cu familia ei

Căţeluşa pierdută în larg înoată 9 km, apoi merge 20 km – şi toate acestea pentru a se reuni cu familia ei

LiveBiz » Animale » Căţeluşa pierdută în larg înoată 9 km, apoi merge 20 km – şi toate acestea pentru a se reuni cu familia ei

Simţul orientării este foarte important, astfel încât atunci când suntem în dificultate, putem găsi întotdeauna calea corectă. Animalele au, de asemenea, un spirit de orientare extrem de dezvoltat, iar unele dintre ele au în plus avantajul că au un simţ al mirosului cu mult mai bun decât al nostru.

Este şi cazul lui Rylee, o căţeluşă din rasa Meliois Belgian în vârstă de zece luni care locuieşte în Benzie County, Michigan. Aceasta a dovedit că are instincte de supravieţuire mai bune decât majoritatea dintre noi.

Într-o frumoasă şi însorită zi de Duminică, Rylee, alături de proprietarii săi se afla la o plimbare cu barca pe lacul Michigan, când atrasă de ceva, căţeluşa a decis să sară peste bord.

CBS Detroit

La un moment dat, Kristin a preluat cârma, în timp ce soţul ei, Edward, a coborât în camera motoarelor pentru câteva verificări. În confuzia produsă de unele problemele cu motorul, amândoi au crezut că Riley este alături de ei. Când cei doi soţi s-au dezmeticit, şi-au dat seama că Riley dispăruse.

„Am simţit că totul se năruie în jur”, a spus el. „Am fost ocupaţi vreo 10 minute şi de atunci n-am mai putut-o găsi nicăieri pe barcă şi nici în apă.”

Curând au decis să emită un apel de urgenţă pentru a raporta dispariţia lui Rylee.

Cuplul a folosit reţelele de socializare pentru a intra în contact cu populaţia locală. În mod uimitor, zeci de mii de iubitori de animale au fost de acord să-şi ofere ajutorul la căutări. A doua zi, cuplul a primit un indiciu care părea suficient de bun încât să decidă să meargă şi să-l verifice.

CBS Detroit

Cineva o văzuse pe Riley chiar în apropierea unui camping. Când Edward și Kristin au sosit la faţa locului, aveau să descopere cu uimire cine este cu adevărat Rylee. S-a dovedit că animalul înotase pe o distanță de 9 km și mersese 20 km pentru a ajunge cât mai aproape de casă.

CBS Detroit

Experienţa lui Riley a fost una grozavă, la fel şi spaima proprietarilor ei. Această aventurieră cu siguranţă va trebui să-şi planifice bine următoarele ieşiri în natură!

Distribuiţi acest articol cu prietenii şi familia.

Ţi-a plăcut acest articol?