LiveBiz
Le-a cumpărat alimente şi le-a plătit salariile în avans angajaţilor săi. Acum gestul său e aplaudat de o lume întreagă

Le-a cumpărat alimente şi le-a plătit salariile în avans angajaţilor săi. Acum gestul său e aplaudat de o lume întreagă

LiveBiz » Poveşti de viaţă » Le-a cumpărat alimente şi le-a plătit salariile în avans angajaţilor săi. Acum gestul său e aplaudat de o lume întreagă

Combaterea Coronavirusului este o sarcină care trebuie înţeleasă drept un efort comun: cu siguranţă nu este o luptă rezervată câtorva oameni, ci un angajament colectiv. Din acest motiv, fiecare exemplu venit într-o situaţie dificilă precum cea cu care se confruntă omenirea în aceste clipe contează foarte mult.

Un om de afaceri mexican în vârstă de 26 de ani a înţeles atât de bine acest lucru, încât a decis să facă o prioritate din bunăstarea angajaţilor săi, oferind lumii un exemplu minunat, care ar trebui să fie un model pentru mulţi angajatori.

Anunţ

Posted by Isabel Hernandez on Wednesday, March 18, 2020

Într-un moment în care în diferite părţi ale lumii se vorbeşte despre afaceri care îşi încetează activitatea din cauza pandemiei de Covid-19, ceea ce a făcut omul despre care urmează să vorbim reprezintă un adevărat motiv de inspiraţie.

Potrivit surorii sale, Isabel Hernandez, tânărul antreprenor a cumpărat alimente pentru cei 10 angajaţi ai săi şi le-a plătit salariul în avans pentru toate zilele în care nu vor lucra din cauza izolării de Coronavirus, garantându-le astfel siguranţa, banii şi mâncarea.

Isabel Hernandez / Facebook

Hârtie igienică, biscuiţi, băuturi şi multe alte alimente necesare pentru a putea trece peste această perioadă grea, pentru câteva săptămâni. Acest om a mers personal să cumpere toate acestea lucruri, pentru a se asigura că angajaţii săi se descurcă în carantină în cel mai firesc mod, fără a fi nevoie să renunţe la nimic.

Isabel Hernandez / Facebook

Deşi în compania sa lucrează doar 10 persoane, gestul său este un mare şi frumos exemplu de umanitate şi generozitate. În urma acestui model simplu, multe alte companii – mult mai mari şi mai bogate decât cea gestionată de acest tânăr de 26 de ani – ar putea lua exemplu pentru a arăta tuturor cât de importanţi sunt oamenii care, în fiecare zi, muncesc pentru a menţine o afacere în funcţiune.

Posted by Isabel Hernandez on Wednesday, March 18, 2020

Sperăm că acesta nu va rămâne un caz izolat şi că antreprenori din toate părţile globului vor înţelege că în perioade de criză cum este cea prin care trecem acum, este important să fim solidari şi să acţionăm cu altruism, singurele atitudini capabile să ofere siguranţă şi curaj.

Isabel Hernandez / Facebook

Distribuiţi acest exemplu minunat către toţi prietenii pe care îi aveţi, astfel încât mesajul să ajungă la cât mai multe persoane.

Ţi-a plăcut acest articol?