LiveBiz
Câinele traumatizat salvat de pe străzi plânge în fiecare noapte în timp ce doarme

Câinele traumatizat salvat de pe străzi plânge în fiecare noapte în timp ce doarme

LiveBiz » Animale » Câinele traumatizat salvat de pe străzi plânge în fiecare noapte în timp ce doarme

Adesea, oamenii nu ţin cont de efectele pe termen lung provocate de abuzul la care supun animalele nevinovate. Pentru acest biet căţeluş găsit pe străzile Coreei de Sud, trauma sa este destul de evidentă, deoarece a fost găsit plângând chiar în timp ce dormea, biruit fiind de durere şi frică.

Când o voluntară dintr-o echipă de salvare a auzit pentru prima oară plânsetele căţeluşului, a crezut că tocmai fusese maltratat de cineva.

Se aştepta să găsească un om rău care loveşte căţelul; dar cu toate acestea, când s-a apropiat de patruped, a fost impresionată să constate că el plângea în somn. Acest biet animal fusese atât de rău tratat, atât fizic, cât şi emoţional, încât nu se putea odihni nici măcar atunci când dormea.

După ce au consultat căţelul, membrii echipei de salvare au descoperit că avea o rană adâncă în lateral, ceea ce-i provoca spasme şi multă durere.

Căţeluşul numit „Nuri”, a fost înjunghiat în stomac de nişte oameni care nu aveau niciun pic de dragoste faţă de animale.

Deşi Nuri a reuşit să supravieţuiască, nu a putut să scape de traumele rănii care îl făceau să sufere atât fizic, cât şi psihic.

Bietul Nuri continuă să aibă coşmaruri chiar şi după ce a primit cele mai bune îngrijiri medicale, dar echipa de salvare nu a renunţat la el!

Specialiştii sunt de părere că dacă va ajunge în grija unor oameni potriviţi, care îl vor asigura că este în siguranţă într-o casă nouă, Nuri va putea trece peste acest episod trist, primind şansa de a fi un căţel fericit şi sănătos, care se poate bucura pur şi simplu de viaţă.

Video: https://youtu.be/g_pp7OVPioE

Dacă mai mulţi oameni şi-ar da seama de consecinţele acţiunilor lor, probabil că abuzurile asupra animalelor ar fi cu mult mai puţine.

Puteţi ajuta la creşterea gradului de conştientizare cu privire la efectele pe termen lung ale abuzului asupra animalelor, distribuind povestea lui Nuri cu prietenii şi familia!

Ţi-a plăcut acest articol?