LiveBiz
Trei căţeluşi abandonaţi de un om crud pe marginea drumului sunt salvați de șoferul de camion

Trei căţeluşi abandonaţi de un om crud pe marginea drumului sunt salvați de șoferul de camion

LiveBiz » Animale » Trei căţeluşi abandonaţi de un om crud pe marginea drumului sunt salvați de șoferul de camion

Şoferul de camion Daniel Antunes şi-a împărtăşit actul eroic pe reţelele de socializare. El a salvat trei căţeluşi neajutoraţi de pe marginea drumului.

Există mulţi laşi capabili să abandoneze fiinţe neajutorate. Din fericire, la polul opus există oameni cu inimă mare care nu acceptă o astfel de atitudine şi caută să-şi aducă aportul pentru o lume mai bună.

Şi Daniel este unul dintre acei oameni generoşi. Când a văzut trei căţeluşi abandonaţi, a oprit camionul pentru a-i salva.

Bărbatul venea de pe un drum de pământ şi se pregătea să intre pe asfalt. În timpul manevrei, a văzut o geantă şi trei pui de câine pe margine. Impresionat peste măsură de scenă, a oprit camionul şi s-a dus în întâmpinarea celor neputincioşi.

Cei mici au fost salvaţi cu succes. Întrucât locuieşte singur şi este plecat mai tot timpul pe drumuri, Daniel i-a donat pe cei mici unui medic veterinar.

Videoclipul salvării a devenit viral. A adunat peste 5,8 milioane de vizualizări, 607.000 de reacţii şi mii de comentarii care lăudau gestul minunat al tânărului.

„Dumnezeu trimite un înger la momentul potrivit. “- a comentat un utilizator al reţelei sociale.

„Felicitări pentru atitudine. Dumnezeu să te binecuvânteze mereu. “- a scris altul.

Vă invităm să vizionaţi momentul salvării în videoclipul de mai jos:

@danny8156468777539♬ Pedindo Socorro – Cauê Martins

A face un bine ne umple inimile de bucurie şi mângâie sufletele în suferinţă ale celor neputincioşi. Henry Thoreau spunea: „Bunătatea este singura investiţie care nu dă niciodată faliment.”

Ţi-a plăcut acest articol?