LiveBiz
Fără hrană sau apă, o căţeluşă şi cei 10 pui ai săi nou-născuţi sunt abandonaţi la uşa unui adăpost

Fără hrană sau apă, o căţeluşă şi cei 10 pui ai săi nou-născuţi sunt abandonaţi la uşa unui adăpost

LiveBiz » Animale » Fără hrană sau apă, o căţeluşă şi cei 10 pui ai săi nou-născuţi sunt abandonaţi la uşa unui adăpost

Echipa Sacramento SPCA (Society for the Prevention of Cruelty to Animals) a sosit într-o dimineaţă la muncă şi a avut parte de o mare surpriză: o femelă alături de cei 10 căţeluşi ai ei, singuri şi fără hrană sau apă.

Mulţumită mamei, toţi au supravieţuit până în acest punct, dar această familie avea nevoie de mult ajutor. Căţeluşa fusese abandonată la uşa Sacramento SPCA împreună cu cei 10 pui abia veniţi pe lume.

Toate semnele indicau că au fost abandonaţi la doar câteva minute după ce puii veniseră pe lume. Şi nu aveau nici urmă de mâncare sau apă.

Mama era dezlegată şi ar fi putut să se îndepărteze oricând, dar instinctele ei materne au ţinut-o lângă pui.

Voluntarii erau fericiţi că frumoasa şi numeroasa familie era în grija lor, însă posibilitatea de a-i da în plasament le dădea bătăi de cap, deoarece puii erau prea mici pentru a fi separaţi de mama lor.

Dar cineva era dispus să primească întreaga familie! Tatăl temporar i-a oferit mamei un loc frumos şi confortabil pentru a-şi alăpta bebeluşii şi a le ţine la cald.

Chiar şi după toate greutăţile prin care a trecut, această mamă a fost atât de bună şi a permis îngrijirea puilor ei.

Mama şi puii vor rămâne împreună cu tatăl temporar pentru încă câteva luni până când vor fi adoptaţi într-o casă permanentă.

Între timp, bărbatul continuă să aibă grijă de ei şi să le asigure toate condiţiile, postând din când în când câte o fotografie cu frumoasa familie pe reţelele de socializare!

Nu vom înţelege niciodată cum a putut cineva să părăsească această familie imediat după sosirea puilor pe lume. Dar, datorită mamei lor, voluntarilor de la Sacramento SPCA şi tatălui adoptiv, acum sunt sănătoşi şi în afara oricărui pericol, cu un viitor luminos în faţă!

Ţi-a plăcut acest articol?